Pošalji upit
Slanje…

PRILAGODBA I PRODAJA SLUŠNIH APARATA

Pažljiva procjena omogućuje nam odabir slušnog aparata koji je prilagođen gubitku sluha i životnom stilu. Pošaljite upit!

Opis proizvoda

Nakon što ste obavili pregled sluha i utvrdili potrebu za slušnim aparatom, preporučit ćemo najbolji model koji odgovara individualnim potrebama.

Stručni djelatnici uzeti će u obzir razinu gubitka sluha, životni stil, osobne preferencije te svakodnevne aktivnosti prilikom preporuke odgovarajućeg slušnog aparata.
 
Nakon odabira odgovarajućeg slušnog aparata, pažljivo vas vodimo kroz cijeli postupak prilagodbe. Učimo vas kako pravilno koristiti slušni aparat, osiguravajući da se osjećate udobno u svakodnevnim situacijama. Redovite provjere, savjeti o održavanju i mogućnost prilagodbe aparata sastavni su dio naše usluge.

Uz stručnost i predanost, možete biti sigurni da ćemo pružiti kvalitetnu podršku i pomoć u odabiru slušnog aparata koji će poboljšati sposobnost slušanja i povratiti kvalitetu života.

Za više informacija i način rezervacije termina, slobodno pošaljite upit ili nas nazovite.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se