Pošalji upit
Slanje…

UROLOGIJA

Liječimo bolesti i poremećaje mokraćnog sustava kod muškaraca i žena, uključujući proleme s bubrezima, mjehurom, mokraćnom cijevi i prostatom.

Opis proizvoda

U urologiji se bavimo dijagnostikom, liječenjem i prevencijom različitih stanja povezanih s mokraćnim sustavom kod muškaraca i žena. 

Liječimo bolesti i poremećaje bubrega, mokraćnog mjehura, prostate te drugih dijelova urinarnog i reproduktivnog sustava.

U okviru ove usluge, pružamo sveobuhvatan pregled, dijagnostiku, terapiju i praćenje pacijenata s problemima kao što su urinarne infekcije, kamenci u bubrezima, benigna hiperplazija prostate, rak prostate, impotencija, neplodnost i druga urološka stanja. 

Ako primijetite bilo kakav problem vezan uz mokraćni sustav, obratite se Poliklinci Salus. Za više informacija pošaljite upit!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se