TRAŽIŠ? NAĐI.


Okrugli stol: "Naplata potraživanja - Je li najgore prošlo? Kako sustići najbolje."

BIZZDOGAĐANJA
29.8.2016. 8:18:31

 Okrugli stol:  Naplata potraživanja - Je li najgore prošlo? Kako sustići najbolje.
 
Poslovni tjednik Lider pozivaju vas na sudjelovanje na okruglom stolu: Naplata potraživanja – je li najgore prošlo? Kako sustići najbolje.
Glavna je njegova svrha upoznavanje s individualnim i sustavnim rješenjima upravljanja potraživanjima koja mogu poslužiti i pomoći gotovo svakoj tvrtki i instituciji u Hrvatskoj.
Predstavljanje istraživanja o naplati potraživanja koje je EOS Matrix proveo četvrtu godinu zaredom među 200 hrvatskih tvrtki poslužit će kao uvod u panelnu diskusiju na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz financijskog sektora.
 
Službeni program završit ćemo zanimljivim 'one on one' razgovorom s uglednom specijalisticom industrijske i organizacijske psihologije Tanjom Puretom o tome zašto i kako se ljudi zadužuju. Za sve zainteresirane sudionike, nakon službenog programa pripremili smo i zanimljivu radionicu koju će voditi Nikola Nikšić, savjetnik za menadžment (CMC).
 
Okrugli stol namijenjen je šefovima računovodstva, financijskim direktorima, vlasnicima poduzeća, direktorima poduzeća, ekonomistima te svima koje ova tema zanima i koji žele riješiti probleme koje imaju s naplatom.

Okrugli stol održat će se 6. rujna s početkom u 10 sati u Hypo centru, dvorana Rab.
 
Za sudjelovanje obavezna je registracija .
 
(I:lider.media.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se