TRAŽIŠ? NAĐI.

2. Hrvatski festival hrane i vina, Arena Zagreb, 03.-05.04.2014.

BIZZDOGAĐANJA
10.3.2014.

2. Hrvatski festival hrane i vina, Arena Zagreb, 03.-05.04.2014.
2. Hrvatskog festivala hrane i vina koji će se održati od 3. do 5. travnja ove godine u Areni Zagreb te će prezentirati javnosti cjelokupnu eno-gastro ponudu Hrvatske kroz različite regije, ali i gastronomiju drugih zemalja s naglaskom na Italiju kao zemlju pokrovitelja.

Cilj Festivala je promocija hrvatske gastronomije, brandiranje Hrvatske kao nove eno-gastro zvijezde na europskom nebu, ali i edukacija mladih naraštaja o kulturi stola te razvijanje međunarodne suradnje s drugim zemljama, uz Italiju koje će se predstaviti hrvatskoj javnosti na Festivalu.  

U sklopu Festivala prezentirat će se mnogobrojni klasteri i udruge poput – klastera pršuta, grupacije tjestenina, udruge slavonskog kulena i kulina, udruge Graševina Croatica te udruge istarskih, peljeških, međimurskih i drugih vinara.  Festival pokriva 4 najvažnija segmenta enogastronomske ponude: predstavljanje enogastro destinacija putem cooking–showa, vinske radionice, radionice slatkog te Horeca program.
 
(I: vikendplaner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se