TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna edukacija "Digitalni marketing i društvene mreže"

NOVOSTI
22.11.2017. 13:59:30

Besplatna edukacija  Digitalni marketing i društvene mreže
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva Vas na dvodnevnu edukaciju na temu „Digitalni marketing i društvene mreže" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji - IDA d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u utorak i srijedu, 28. i 29. studenoga 2017. godine.  Edukacija će oba dana trajati od 10:30 do 16 sati.

Trening je namijenjen pojedincima koji se žele uključiti u svijet digitalnog marketinga, istraživanja tržišta i konkurencije, te izrade i oblikovanja sadržaja, ali i onima koji su već jednim dijelom operativno uključeni u navedeno, te svoja znanja žele proširiti. Trening se sastoji od teoretskog dijela, te praktičnog u kojem će polaznici izravno sudjelovati. Trening će polaznicima dati ne samo odgovore na gornju tematiku već će ih i naučiti različitim tehnikama potrebnim za samostalno obavljanje zadataka.

Edukaciju će voditi Siniša Begović, autor više desetaka stručnih članaka te urednik i koautor knjiga o e-poslovanju sufinanciranih od strane EU i MINPO RH. Certificirani je Google AdWords profesionalac, Adobe Web Site designer, te e-business i e-commerce CEC™ konzultant.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Više o prijavi pronađite na stranicama Istarske razvojne agencije.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se