TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna radionica o financiranju inovacija i pripremanju projekata

BIZZDOGAĐANJA
22.4.2014.

Besplatna radionica o financiranju inovacija i pripremanju projekata
Razvojna agencija Zagreb i projekt ECOFOUNDING zajedno s partnerom NOVAMINA Centar Inovativnih Tehnologija pozivaju vas na besplatnu radionicu koja tematski prati identifikaciju i generaciju ideja kao temelj razvoja inovativnog proizvoda ili usluge i mogućnosti zelenog financiranja.

Prijavite se na radionicu koja će se održati 29. travnja 2014. godine, u dvorani Hrvatske gospodarske komore, na adresi: Nova cesta 7, Zagreb.


Ova radionica namijenjena je prvenstveno malim i srednjim poduzećima, ali i drugima koji imaju namjeru na temelju inovativne ideje razviti proizvod ili uslugu. Radionica će ponuditi sažete preglede provedbe inovacijskih procesa u poduzećima i raspoloživih instrumenata njihovih financiranja.

NOVAMINA  će tijekom radionice prenijeti svoje iskustvo u pripremi i provedbi projekata te će prikazati mogućnosti unutar Obzora 2020 (Horizon 2020) – Okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije, s naglaskom na SME (Small and Medium Enterprise) Instrument (između ostalog tematske cjeline pokrivaju područja nanotehnologije, naprednih materijala, biotehnologije, napredne proizvodnje i prerade, sigurnost hrane, održive poljoprivrede i šumarstva, istraživanja mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomije, sigurne čiste i učinkovite energije, pametnog, zelenog i integriranog prometa, klimatske aktivnosti, okoliša, učinkovitosti resursa i sirovine.)

Razvojna agencija Zagreb je partner na međunarodnom projektu ECOFUNDING.  Projekt je sufinanciran kroz MED programe, a predstavit će ga  voditeljica projekta Lidija Zadro.

Projekt ECOFUNDING povezuje investitore s zelenim poduzetnicima putem međunarodne online platforme,izravnim susretima na B2B sastancima te nudi mogućnosti financiranja inovativnih proizvoda i usluga. Putem savjetodavne usluge ECOLAB-a, projekt pruža poduzetnicima koji su u svom poslovanju usmjereni na razvijanje eko inovacija, energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije, savjetodavnu i tehničku pomoć pri povezivanju s investitorima.

S obzirom da je naglasak radionice na interaktivnom pristupu te mogućnosti razvoja buduće suradnje, molimo Vas da prilikom prijave dostavite vrlo kratke informacije o vašem poduzeću i/ili ideji koju želite razviti.

NOVAMININ stručni tim evaluirat će pristigle ideje i koncepte i raspravljati o njima u okviru radionice.

Prijaviti se možete putem online prijavnice  a više detalja potražite na web stranici http://www.raza.hr/
 
(I: obrtnik-partner.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se