Besplatno testirajte sluh najsuvremenijom tehnologijom u Puli

ŠTO, GDJE, KAKO...?
9.6.2023. 13:08:00

Besplatno testirajte sluh najsuvremenijom tehnologijom u Puli
Znate li da je gubitak sluha postupan proces koji nije odmah uočljiv, a ako se ne liječi na vrijeme, može dovesti do trajnih posljedica? 
Važno je redovito testirati sluh, pogotovo ako imate genetsku predispoziciju, radite u bučnom okruženju ili koristite slušalice za slušanje glazbe ili gledanje filmova. 

Građani Pule i okolice od nedavno imaju mogućnost besplatno testirati svoj sluh u novootvorenoj optici Vision Center Pula, prvoj optici u gradu koja za pregled sluha koristi najsuvremeniju tehnologiju GSI Pello evolvAI.

Prva optika u Puli koja nudi besplatan pregled i testiranje sluha


Redoviti pregledi su važni za rano otkrivanje i liječenje problema, posebno kod starijih osoba koje su u većem riziku od gubitka sluha. Izuzetno je važno provoditi preventivne preglede kako bi se na vrijeme spriječilo daljnje pogoršanje sluha.
 
Besplatni pregled

Pregled se provodi u ugodnom okruženju, uz prisutnost stručnog osoblja Vision Centra koje pažljivo prati svaki korak postupka. Nakon pregleda, klijenti dobivaju detaljnu analizu stanja sluha, te ih savjete o sljedećim koracima koje bi trebali poduzeti. 

Precizni i brzi rezultati testiranja sluha


Koristeći naprednu tehnologiju GSI Pello evolvAI, moguće je brzo i precizno testirati sluh.
Ovaj inovativni sustav omogućuje testiranje s rezultatima dostupnim u svega nekoliko minuta
 
Mjerenje slušne akustike

Pregled sluha potpuno je prilagođen i digitaliziran što slušnim akustičarima olakšava dijagnosticiranje, na temelju kojeg se predlažu prikladna rješenja.

Nova inovativna tehnologija slušnih pomagala za poboljšanje kvalitete života


U Vision Centru u Puli probleme sa sluhom možete uspješno dovesti pod kontrolu uz pomoć Starkey slušnih pomagala nove generacije, koja su jednostavna za svakodnevno korištenje i nude visoku razinu udobnosti.

Starkey pomagala su vrhunska tehnološka rješenja prilagođena individualnim potrebama korisnika koja, kako nam kažu u Vision Centru, već prikupljaju brojne pozitivne reakcije korisnika. Evolve AI sustav koristi umjetnu inteligenciju za optimalno prilagođavanje zvuka, a Bluetooth tehnologija omogućuje daljinsko upravljanje putem mobilne aplikacije.

Inovativna slušna pomagala, koja dolaze u različitim modelima i funkcijama pružaju diskretno i personalizirano iskustvo za svakog korisnika, te omogućuju znatno poboljšanje kvalitete života.

Najmodernija optika u Puli s besplatnim pregledom vida 


Osim pregleda sluha, u Vision Center Pula besplatno pregledajte i vid Essilor AVA tehnologijom, izmjerite očni tlak te izaberite prikladne naočale i leće iz široke ponude dioptrijskih i sunčanih naočala.
 
Optika Vision Center Pula primjenjuje najmoderniju Essilor AVA tehnologiju u dijagnostici vida koja omogućuje izuzetno precizno određivanje dioptrije oka do 0,01 dioptrije.

 
Pregled vida

Brinite o zdravlju vida i sluha, dogovorite besplatan pregled i posjetite Vision Center Pula u samom centru grada! Više detalja o Vision Center Pula pogledajte ovdje

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se