Besplatno testirajte sluh najsuvremenijom tehnologijom u Puli

ŠTO, GDJE, KAKO...?
9.6.2023. 13:08:00

Besplatno testirajte sluh najsuvremenijom tehnologijom u Puli
Znate li da je gubitak sluha postupan proces koji nije odmah uočljiv, a ako se ne liječi na vrijeme, može dovesti do trajnih posljedica? 
Važno je redovito testirati sluh, pogotovo ako imate genetsku predispoziciju, radite u bučnom okruženju ili koristite slušalice za slušanje glazbe ili gledanje filmova. 

Građani Pule i okolice od nedavno imaju mogućnost besplatno testirati svoj sluh u novootvorenoj optici Vision Center Pula, prvoj optici u gradu koja za pregled sluha koristi najsuvremeniju tehnologiju GSI Pello evolvAI.

Prva optika u Puli koja nudi besplatan pregled i testiranje sluha


Redoviti pregledi su važni za rano otkrivanje i liječenje problema, posebno kod starijih osoba koje su u većem riziku od gubitka sluha. Izuzetno je važno provoditi preventivne preglede kako bi se na vrijeme spriječilo daljnje pogoršanje sluha.
 
Besplatni pregled

Pregled se provodi u ugodnom okruženju, uz prisutnost stručnog osoblja Vision Centra koje pažljivo prati svaki korak postupka. Nakon pregleda, klijenti dobivaju detaljnu analizu stanja sluha, te ih savjete o sljedećim koracima koje bi trebali poduzeti. 

Precizni i brzi rezultati testiranja sluha


Koristeći naprednu tehnologiju GSI Pello evolvAI, moguće je brzo i precizno testirati sluh.
Ovaj inovativni sustav omogućuje testiranje s rezultatima dostupnim u svega nekoliko minuta
 
Mjerenje slušne akustike

Pregled sluha potpuno je prilagođen i digitaliziran što slušnim akustičarima olakšava dijagnosticiranje, na temelju kojeg se predlažu prikladna rješenja.

Nova inovativna tehnologija slušnih pomagala za poboljšanje kvalitete života


U Vision Centru u Puli probleme sa sluhom možete uspješno dovesti pod kontrolu uz pomoć Starkey slušnih pomagala nove generacije, koja su jednostavna za svakodnevno korištenje i nude visoku razinu udobnosti.

Starkey pomagala su vrhunska tehnološka rješenja prilagođena individualnim potrebama korisnika koja, kako nam kažu u Vision Centru, već prikupljaju brojne pozitivne reakcije korisnika. Evolve AI sustav koristi umjetnu inteligenciju za optimalno prilagođavanje zvuka, a Bluetooth tehnologija omogućuje daljinsko upravljanje putem mobilne aplikacije.

Inovativna slušna pomagala, koja dolaze u različitim modelima i funkcijama pružaju diskretno i personalizirano iskustvo za svakog korisnika, te omogućuju znatno poboljšanje kvalitete života.

Najmodernija optika u Puli s besplatnim pregledom vida 


Osim pregleda sluha, u Vision Center Pula besplatno pregledajte i vid Essilor AVA tehnologijom, izmjerite očni tlak te izaberite prikladne naočale i leće iz široke ponude dioptrijskih i sunčanih naočala.
 
Optika Vision Center Pula primjenjuje najmoderniju Essilor AVA tehnologiju u dijagnostici vida koja omogućuje izuzetno precizno određivanje dioptrije oka do 0,01 dioptrije.

 
Pregled vida

Brinite o zdravlju vida i sluha, dogovorite besplatan pregled i posjetite Vision Center Pula u samom centru grada! Više detalja o Vision Center Pula pogledajte ovdje

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više