TRAŽIŠ? NAĐI.

Buzet objavio Javni natječaj za programe i projekte udruga u 2019. godini

NOVOSTI
22.1.2019. 8:48:45

Buzet objavio Javni natječaj za programe i projekte udruga u 2019. godini
Grad Buzet na svojim je službenim stranicama raspisao "Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za Grad Buzet koji provode organizacije civilnog društva za 2019. godinu". Poziv je otvoren za sve organizacije civilnog društva čije je sjedište ili djeluju na području Grada Buzeta te svojim djelovanjem zahvaćaju korisnike s tog područja. 

Računalno popunjene prijave je potrebno dostaviti na propisanim obrascima. Prijave trebaju biti ovjerene i ručno potpisane te dostavljene sa svim obveznim prilozima. Svaki od prijavitelja može prijaviti najviše dva projekta, ali i istovremeno biti partner na nekoliko projekata. 

Prioritetna područja projekata koja će se financirati: 

  • Razvoj civilnog društva,
  • Djeca i mladi,
  • Kultura,
  • Sport i rekreacija,
  • Socijalna skrb i zaštita zdravlja.

Organizacije civilnog društva mogu prijaviti sljedeće aktivnosti za: 

  • podršku institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga te odvijanje kontinuiranih programa udruga,
  • provedbu projekta,
  • manifestacije.

Obrasci koji predstavljaju obvezni dio natječajne dokumentacije te Upute za prijavitelje dostupni su na službenim stranicama Grada Buzeta. Prijavna dokumentacija u papirnatom obliku (potpisani i ovjereni izvornik) šalju se poštom, kurirom ili osobno u pisarnicu Grada Buzeta na adresu: Grad Buzet, II. istarske brigade 11, 52420 Buzet, uz napomenu: "Javni natječaj za financiranje projekata OCD-a za 2019. godinu – ne otvarati".

Upite vezane uz Javni natječaj moguće je slati isključivo elektroničkim putem do 15. veljače 2019. godine na e-mail adresu: udruge@buzet.hr ili putem kontakt obrasca na stranicama Grada Buzeta. 

Saznajte više o detaljnim uputama o uvjetima, načinu prijavljivanja i postupku provedbe natječaja.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se