Design District Rovinj - Epicentar inovacija i trendova u dizajnu interijera

ŠTO, GDJE, KAKO...?
17.11.2023. 7:24:18

Design District Rovinj - Epicentar inovacija i trendova u dizajnu interijera
Od 23. do 25. studenog, Rovinj postaje središte inovacija u svijetu namještaja i dizajna interijera na sajmu Design District.
 
Ovaj događaj, koji privlači preko 90 renomiranih brendova, predstavlja nezaobilaznu destinaciju za investitore, arhitekte, hotelijere, turističke djelatnike, kao i sve poslovne i privatne osobe vezane uz sektor turizma i ugostiteljstva.
 

Konferencija za arhitekte i dizajnere interijera - Fokus na održivost i estetiku

 
Konferencija za arhitekte i dizajnere pod nazivom „Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Green Deala" okuplja stručnjake koji će govoriti o održivim pristupima u projektiranju, građenju i uređenju, ključnim za kreiranje ekološki osviještenih turističkih objekata.
 
Program konferencije pogledajte u privitku.
 
Ova tema je od izuzetne važnosti za turistički sektor budućnosti koji teži većoj održivosti destinacije.

Iznimna prilika svim posjetiteljima je i izložba „Bernardo Bernardi, 65 godina" koju u Rovinj donosi renomirani domaći proizvođač namještaja ERA koja ima ekskluzivno pravo proizvodnje namještaja našeg velikog arhitekta i dizajnera, Bernarda Bernardija.
 

Lokalni proizvodi na EKO tržnici Hrvatskih delicija


Atrakcija na sajmu biti će i EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA I RUKOTVORINA na kojoj će domaći proizvođači omugućiti svim posjetiteljima da se po povoljnim cijenama opskrbe ekološkim proizvodima, hranom, pićem, delicijama pa i dekoracijama.
 
EKO tržnica sjajna je prilika iznajmljivačima i hotelijerima da obogate svoju autentičnu, lokalnu ponudu, što je sve više cijenjeno kod suvremenog gosta.
 
design district
 

Mjesto susreta i razmjene iskustava dizajnera, hotelijera, investitora


Na sajmu Design District u Rovinju okupljaju se najznačajniji ponuđači iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Turske čija je djelatnost vezana uz dizajn i opremanje objekata.
 
Posjetitelji, privatna i poslovna publika, arhitekti, dizajneri interijera, investitori, hotelijeri i turistički djelatnici mogu očekivati mnogo ideja i rješenja na jednom mjestu, pronaći inspiraciju, družiti se i razmjenjivati iskustva.
 

Izvanredna prilika za uštedu - Veliki popusti na odabrani namještaj

 
Posebne promocije i sniženja tijekom sajma namještaja pružaju mogućnost za pametne investicije u kvalitetne komade namještaja i dekoracije koje mogu značajno podići estetsku vrijednost i atraktivnost turističkih objekata. 
 
Opremite hotele, kuće i vile za odmor i apartmane ekskluzivnim namještajem po znatno sniženim cijenama.

Radno vrijeme sajma je u četvrtak, 23. i petak 24.11. od 10:00 do 18:00 sati, a u subotu 25.11. od 10:00 do 17:00 sati. Dobrodošli na Design District!
 
Bilo da ste izlagač ili posjetitelj – postajete dio velikog događanja i svojim sudjelovanjem ovaj festival činite boljim i ljepšim. Više informacija saznajte na www.design-destrict.net

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više