TRAŽIŠ? NAĐI.

Dodjela potpora za razvoj turistički manje razvijenih područja Istarske županije

NOVOSTI
31.1.2019. 9:06:00

Dodjela potpora za razvoj turistički manje razvijenih područja Istarske županije
Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja turističkih manifestacija, projekata i proizvoda na turistički manje razvijenim područjima u 2019. godini. Opći ciljevi programa su ravnomjeran razvoj Istre, razvoj cjelogodišnje turističke ponude i jačanje brenda Istre kao destinacije. 

Potpore će se dodijeliti projektima čija je namjena: 

1. podizanje kvalitete turističkih manifestacija od regionalnog značaja na turistički manje razvijenim područjima, a primarno se održavaju izvan glavne sezone, na nekoliko lokacija (mjesta, općina, gradova u Istri) te koje prvenstveno promoviraju autohtone proizvode, lokalne izvođače, tradiciju, običaje i vrijednosti,

2. turistički projekti i proizvodi specijalnih interesa na turistički manje razvijenim područjima kojima se potiče razvoj selektivnih oblika turizma (npr. outdoor turizam, aktivni turizam, cikloturizam, kulturni turizam, eno-gastronomski turizam) te oni kojima se valoriziraju autohtone vrijednosti, istarska tradicija, kultura i običaji.

Prihvatljivi prijavitelji za potpore turističkim manifestacijama su jedinice lokalne samouprave, lokalne turističke zajednice, javne ustanove, obrti i trgovačka društva čije je sjedište u Istarskoj županiji. Za dodjelu potpora za razvoj turističkih projekata i proizvoda mogu se prijaviti jedinice lokalne samouprave i lokalne turističke zajednice. 

Prijave je potrebno poslati poštom ili osobno donijeti u zatvorenoj omotnici na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za turizma, Program poticanja turističkih manifestacija, projekata i proizvoda na turistički manje razvijenim područjima u 2019. godini, Prijava na javni poziv - ne otvaraj, Partizanska 5a, 52440 Poreč - Parenzo. Rok za predaju prijava je 25. veljače do 16 sati. 
 
Dokumentacija za preuzimanje: 
 

Prilog broj 3: Izjava o Porezu na dodanu vrijednost (predaju ga samo pravne osobe koje nisu obveznici PDV-a)
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se