TRAŽIŠ? NAĐI.

Evo što vas sve čeka na 16. Seasplashu!

ČLANCI
18.7.2018. 8:38:44

Evo što vas sve čeka na 16. Seasplashu!
16. Seasplash kreće u četvrtak, 19. srpnja, a vrijeme do festivala iskoristite da biste saznali vijesti o detaljnoj satnici nastupa, ArtSplash umjetničkoj kolonijiSeasplash prijevozu. Evo što vas sve čeka ove godine!

Satnice pozornica 16. Seasplash festivala


Tik pred Seasplash festival objavljena je i detaljna satnica nastupa na svih pet pozornica rasprostranjenih na štinjanskom poluotoku te na tvrđavi Punta Christo. Preko 80 domaćih i inozemnih izvođača gledat ćemo na pozornicama od plaže do tvrđave.

Sve detaljne satnice nastupa na pozornicama: Mainsplash, Dubsplash, Elektrosplash, Soundsplash i Beachsplash provjerite ovdje
Seasplash satnica nastupa 
 

ArtSplash kolonija na 16. Seasplash festivalu


Vođena ciljem da okupi što više umjetnika, ArtSplash kolonija bavi se različitim aspektima i područjima vizualne umjetnosti i kulture. Kao umjetnička platforma zajednički okuplja i umrežava grupu umjetnika čije ćete radove moći vidjeti šetajući festivalskom lokacijom. 

Od 14. Seasplash festivala pa do danas ArtSplash kolonija okupila je preko 25 kreativaca, street art umjetnika, graffiti writera, ilustratora i multimedijalnih umjetnika koji su svojim radovima festivalsku lokaciju pretvorili u urbanu oazu ne samo dobre zabave, već i likovnih kvaliteta. Ove godine, iako više okrenuta domaćim snagama, kolonija predstavlja neka već znana lica, ali i ona koja su po prvi puta dio Seasplash festivala.
 
AstSplash kolonija, Seasplash 

Drugu godinu zaredom svoje umjetničke radove u sklopu ArtSplash kolonije 16. Seasplash festivala predstavit će Bad Taste i Stefan Jevremović. LuMenArtist već četvrtu godinu zaredom brine da tvrđava Punta Christo zablista u najljepšem izdanju. Mađarski majstori svjetlosnog zanata svaku površinu pretvaraju u nešto novo pritom dajući svakom kutku novi značaj. EXE! je neformalni kolektiv iz Pule nastao na 10. Seasplash platformi kada su njeni članovi kroz zajednički rad došli do spoznaje da zajedno nešto i uspijevaju napraviti od početka do kraja. Kolektiv čine Petra Pletikos, Iva Milaković  i Daniel Horvat.

Kao zakulisni koncept 16. Seasplash festivala nedavno je predstavljen onaj pod nazivom "Nova era”. Koncept je usko povezan s nizom novih izvođača u čijim ćemo premijernim nastupima uživati od 19. do 22. srpnja uz već poznata imena sound system kulture i bass glazbe. Pored novih glazbenih izvođača ovogodišnja ArtSplash kolonija predstavlja umjetnike koji će po prvi puta predstaviti svoje stvaralaštvo na Seasplash festivalu, a jedan od njih je Crosk iz Osijeka koji se graffitima bavi već 20-ak godina. 

Do tvrđave Punta Christo sa Seasplash autobusom!


I ove je godine Seasplash festival u suradnji s Pulaprometom organizirao autobus koji će posjetitelje 16. Seasplash festivala prevoziti iz Pule u Štinjan na tvrđavu Punta Christo i obratno.
 
Seasplash, autobusna linija 

Posebna Pulaprometova linija broj 61 SEASPLASH prometovat će u sve dane festivala; od četvrtka 19. srpnja do nedjelje 22. srpnja. Autobus će u navedene dane polaziti u 21:30 i 22:30 sati sa stajališta Giardini preko puta FINA-e u Puli, voziti preko Velog vrha i Fažanske ceste do Benussija gdje će skrenuti na Puntiželu i potom voziti na Punta Christo.

Povratak s tvrđave će biti organiziran u 04:30 i 05:30 sati ujutro svakog dana festivala
  
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se