TRAŽIŠ? NAĐI.

Hrvatsko-slovački forum zelenih tehnologija

BIZZDOGAĐANJA
11.10.2017. 10:08:16

Hrvatsko-slovački forum zelenih tehnologija
Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Slovačke Republike u Hrvatskoj organizira Hrvatsko-slovački forum zelenih tehnologija, koji će se održati 16. listopada 2017. s početkom u 10:00 sati u prostorima HGK u Zagrebu, Rooseveltov trg 2.

U okviru Foruma će se održati i b2b sastanci na kojem će sudjelovati predstavnici hrvatskih i slovačkih tvrtki i institucija iz područja energetike, prometa, IT-a, poljoprivrede i gospodarenja otpadom.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Forumu i B2B razgovorima, popunite prijavni obrazac najkasnije do 12. listopada 2017. godine. Prema interesu koji iskažete, za vas će se organizirati B2B razgovori s potencijalnim slovačkim partnerima.

Kontakt osoba za organizaciju događanja je Ana Karlić, stručna suradnica u Sektoru za međunarodne poslove i EU pri HGK (tel: 01 4561 795, e-mail: akarlic@hgk.hr).
 
 
(I:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se