TRAŽIŠ? NAĐI.

Investicijski forum Istre, Primorja i Gorske Hrvatske

NOVOSTI
23.5.2017. 8:16:23

Investicijski forum Istre, Primorja i Gorske Hrvatske
HGK Županijska komora Pula i redakcija Lidera pozivaju Vas da popratite Investicijski forum Istre, Primorja i Gorske Hrvatske koji će se u prostorijama HGK Županijske komore Pula održati u četvrtak, 25. svibnja s početkom u 10 sati.

Riječ je o projektu kojeg je pokrenula redakcija Lidera, a u okviru kojeg će se krajem godine održati svečana dodjela nagrada najboljim investicijama u Hrvatskoj u nekoliko kategorija.

Manifestaciju u Puli će svečano otvoriti župan Istarske županije Valter Flego, predsjednica Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić i glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović. 

Projekt Lider invest - izbor najboljih proizvodnih investicija predstavit će predsjednik stručnog odbora Lider investa profesor Mladen Vedriš, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost i član stručnog odbora Lider investa Zdenko Lucić predstavit će investicije i investicijsku klimu u Hrvatskoj, a ravnatelj Državnog zavoda za statistiku Marko Krištof regionalnu i sektorsku analizu investicija. 

Nakon toga održat će se panel-rasprava o stvaranju poticajnoga investicijskog okruženja i o pokretanju nove proizvodne investicije, na kojem će sudjelovati: dr. sc. Boris Sabatti, direktor Regionalne razvojne agencije Istarske županije; Ivan Stojnić, predsjednik Uprave S.I.C.-a d. o. o.; Irvin Badurina, direktor Industrijske zone d. o. o. Bakar; Umberto Pokrajac, direktor tvrtke AMUS d. o. o. te predstavnik Hamag-Bicra. 

(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se