TRAŽIŠ? NAĐI.

Javni poziv na uključivanje u projekt Eco Domus

NOVOSTI
5.2.2020. 8:48:03

Javni poziv na uključivanje u projekt Eco Domus
Istra želi razvijati turizam na održiv i odgovoran način, poštujući ekološke, ekonomske i socijalne aspekte. Navedeni ciljevi sadržani su u Strategiji razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine, u Master planu razvoja turizma Istre do 2025. godine i u Programu rada Upravnog odjela za turizam Istarske županije. 

Cilj poziva je stoga uključivanje u projekt onih privatnih iznajmljivača koji žele svoje sadržaje i usluge prilagoditi i nuditi gostima na odgovoran i održiv način.

Diverzifikacijom privatnog smještaja želimo privući ekološki osviještene goste koji se i sami u svakodnevnom životu pridržavaju ekoloških načela te u destinaciji gdje provode svoj godišnji odmor radije biraju smještaj u kojem se također poštuju i njeguju takvi principi.

Prijave se dostavljaju na propisanom obrascu koji sadrži sve upute za prijavu, a odabranim kandidatima pružit će se besplatne stručne savjetodavne usluge prilagodbe njihovog smještaja kriterijima programa certificiranja eko prijateljskog smještaja u Istri. Prijave s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju se poštom ili osobno na adresu: 

Istarska županija
Upravni odjel za turizam
- Prijava na javni poziv za certificiranje Eko prijateljskog smještaja -
Partizanska 5a
52440 Poreč-Parenzo

Javni poziv je otvoren dok se ne prikupi 30 prihvatljivih prijavitelja, a zaključno do 31. listopada ove godine. Ako se prije isteka navedenog roka prikupi predviđeni broj prihvatljivih prijavitelja, javni poziv će se zatvoriti ranije.

Sve potrebne informacije vezno za ovaj javni poziv moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr. 

(I: istra-istria.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se