TRAŽIŠ? NAĐI.

Jeste li se već prijavili na Future Tense konferenciju?

BIZZDOGAĐANJA
19.9.2018. 9:23:04

Jeste li se već prijavili na Future Tense konferenciju?
Future Tense konferencija odvest će vas u budućnost 2. listopada u Zagrebu! Sve prijavljene očekuju predavanja vodećih svjetskih futurologa koji će vam otkriti kako živjeti i poslovati 2030. godine.

Futurologija je znanstvena disciplina koja se bavi istraživanjem i predviđanjima tehnološkog i društvenog razvoja. Brojne svjetske korporacije zapošljavaju timove futurologa u procesu upravljanja rizicima ili kao pomoć u donošenju odluka. Futurolozi predviđaju potrebe kupaca budućnosti te sukladno time predlažu promjene koje kompanije trebaju provesti. Na konferenciji možete saznati koja su to predviđanja te ih primijeniti u svojem poslovanju. 

Futurolozi Morgaine Gaye, Gerd Leonhard, Aric Dromi i David Birch svoja će vam izlaganja predstaviti u Laubi, kući za ljude i umjetnost. Gerd Leonhard govorit će o eksponencijalnom razvoju tehnologije i njenom utjecaju na društvo te prilagodbama koje biste trebali početi provoditi već ovog trenutka. Aric Dromi održat će predavanje o pametnim gradovima budućnosti te nužnosti prilagodbe u skladu s tehnološkim razvojem. David Birch predavat će o budućnosti načina plaćanja, odnosno elektronskim transakcijama, dok će Morgaine Graye govoriti o promjenama prehrambenih navika i trendovima u konzumaciji hrane. 

Između predavanja održat će se i CEO future panel na kojem će predsjednici uprava vodećih kompanija (Vipneta, Addiko banke, In2, Nove Tv i Zvijezde) raspravljati o mogućnostima primjene futuroloških predviđanja u poslovnim modelima. 

Cijena sudjelovanja na konferenciji Future Tense iznosi 1900,00 kn + PDV. 

Detaljne informacije, program i kako se prijaviti saznajte na službenim stranicama konferencije.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se