TRAŽIŠ? NAĐI.

Jeste li za ples? Iskoristite besplatne radionice idućeg vikenda u Puli, Salsa Latina Istriana 2019 !

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
12.3.2019. 9:05:22

Jeste li za ples? Iskoristite besplatne radionice idućeg vikenda u Puli, Salsa Latina Istriana 2019 !
I ove godine u Domu Hrvatskih Branitelja u Puli, od 22. do 24. ožujka 2019., održat će se tradicionalni Festival plesa "Salsa Latina Istriana" u organizaciji Plesnog Centra "Studio" iz Pule pod vodstvom Rosemarie Miletić i Fabrisa Radina, a pod pokroviteljstvom TZ Pula.

Tradicionalni Salsa Latina Istriana festival jedan je od najdugovječnijih plesnih festivala u Europi. Svojim jedinstvenim konceptom s 40 besplatnih radionica latino-karipskih i afroplesova, uz sudjelovanje više od 40 vrhunskih međunarodnih plesnih instruktora i DJ-eva svake godine privuče između 1500 i 1800 posjetitelja iz svih krajeva Europe, čime samu Pulu promovira kao prepoznatu i poželjnu, kako plesnu, tako i turističku destinaciju.

Salsa Latina Istriana Festival (SLI) s prvim proljetnim zrakama sunca privlači zaljubljenike u ples koji će za tri dana trajanja festivala kroz 40 besplatnih radionica plesa s vrhunskim međunarodnim instruktorima moći uživati u učenju novih plesnih koraka i to Salse, Bachate, BachaTanga, Kizombe, Sembe i drugih plesova.

Svoja plesna umijeća predstavit će ukupno 43 artista, kako domaćih, tako i stranih instruktora plesa, a sudjeluju i svjetski poznati DJ-evi. Instruktori dolaze iz cijelog svijeta - Austrije, UK, Angole, Češke, Luxemburg, Slovenije, Nizozemske, Portugala, Rusije.
 
Salsa Latina Istriana, Pula, plesne radionice 

Manifestacija je namijenjena svima, bez obzira na razinu plesnog znanja, pa čak i potpunim početnicima. Sve instrukcije su besplatne i nije vam potreban plesni partner. Radionice omogućuju posebnu edukaciju mladih kroz ples, stvaranje novih kontakata među plesačima, druženje i zabavu te se kroz edukativnu stranu manifestacije nastoji vratiti stari, ali i obnovljeni sjaj kulture plesa

Uz radionice će se održati i večernja zabava s 3 plesna partyja i renomiranim DJ-evima. Ove godine za subotu je najavljen i show program.

S obzirom na program koji se odvija kroz 3 dana poželjno bi bilo da si možete planirati slobodno vrijeme jer vas očekuje vikend s puno smijeha i zabave kroz PLES koje ni u kojem slučaju ne biste trebali propustiti.

S obzirom da je ova godina ujedno i 15. obljetnica Salse Latine, organizatori su pripremili i 2 noviteta: 
 
1. U petak, 22.3.2019. u 14.00 sati održat će se službeno otvorenje na kojem će vas se pridružiti budući plesači – veseli mališani iz Dječjeg vrtića Pula. Plesna suradnja s najmlađima se već kroz neke projekte pokazala odličnom tako da je njihov dolazak Festival velika radost.

Najstarija grupe, otprilike 120 djece uz pratnju svojih teta ove godine imat će priliku zaplesati i zasvirati na Salsu i Merengue uz Plesni Centar Studio Pula i plesne škole Lavicosa Treuhand iz Njemačke koje će u sat i pol pokušati najmlađima dočarati salsu kroz plesne korake i raznolike instrumente te ih uz laganu koreografiju i zabaviti.
 
Salsa Latina Istriana, Pula, besplatne plesne radionice 

2. U suradnji s Medvidom d.o.o . iz Pule ovogodišnji novitet je i najava te promocija kroz hashtag #OUTOFFRAME koji je i nazivni slogan ovogodišnjeg izdanja festivala.

Naime, za petnaesto izdanje u planu je virtualno proširiti festival izvan okvira Doma hrvatskih branitelja i prijenosom radionica uživo putem live streama na društvenim mrežama prezentirati sam festival, kao i Pulu velikom broju gledatelja u cijelom svijetu. Sam prijenos je koncipiran tako da se uz izravan prijenos radionica iz Doma hrvatskih branitelja također prikazuje i promotivni video Pule, kojim bi tako promovirali grad kao turističku i kulturnu destinaciju.

Sve informacije kao i program besplatnih radionica možete pogledati na službenim stranicama Festivala
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se