TRAŽIŠ? NAĐI.

Međunarodna konferencija "Future world by 2050"

NOVOSTI
30.5.2017. 8:28:18

Međunarodna konferencija  Future world by 2050
Međunarodna znanstvena konferencija „Future World by 2050" – „Budućnost svijeta do 2050-e" održat će se na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković" u četvrtak i petak, 1. i 2. lipnja. Organizator je Fakultet, a konferencija će okupiti ugledne znanstvenike i gospodarstvenike iz zemlje i inozemstva.

'Future World by 2050' odnosno Razvoj gospodarstva do 2050. ono je o čemu će u izlaganjima, panelima i diskusijama govoriti eminentni ekonomski stručnjaci iz zemlje i inozemstva. O trojstvu religije, filozofije i ekonomije govorit će prof.dr.sc. Soumitra Sharma.

O inovacijama, prilikama i izazovima financijskih sustava govorit će prof.dr.sc. Navwaizsh Mirza iz Dubaija. Prof.dr.sc. Daphna Kariv iz Izraela govorit će o poduzetničkim inkubatorima i poticanju inovacija u mentoriranju start-upova.
 
To su samo neke od tema i predavanja na međunarodnoj konferenciji, ističe dekanica Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković" prof.dr.sc. Danijela Križman Pavlović.

Preispitivanje utjecaja globalizacije, siromaštva, integracija i dezintegracija, prirodnih katastrofa, inovacija, razvoja i promjena, samo su neke smjernice međunarodne konferencije FET-a. 

Ulaz je besplatan, a namijenjena je znanstvenicima, gospodarstvenicima, studentima te svima kojima su zanimljive teme konferencije.

(I:hrt.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se