TRAŽIŠ? NAĐI.

Mramor: kvalitetan materijal za spomenike

PODUZETNIČKE PRIČE
12.6.2018. 13:13:15

Mramor: kvalitetan materijal za spomenike
Gubitak najdražih nažalost je neizbježan dio života. Odabir pravog materijala i izgleda cjelokupnog posljednjeg počivališta najbližih nikome nije na listi prioriteta, no tu odluku svaka osoba s vremenom mora donijeti. Klesarski obrt Mramor donosi vam nekoliko prednosti izbora mramora kojim možete ovjekovječiti uspomenu na vaše najdraže.

Otpornost mramora 


Kao iznimno otporan materijal, mramor se pokazao jako dobrim izborom te je već i tradicionalno prihvaćen kao čest materijal za uređenje grobnih mjesta. Zbog svojih svojstava mramor je otporan na vanjske utjecaje poput kiše, visoke temperature ili grebanje te je manje sklon pucanju, zbog čega nadgrobni spomenici dobivaju izvoran i trajan izgled. Idealan je materijal za izradu dodatnih elemenata nadgrobnih spomenika ili klupica. 
 
Klesarski obrt Mramor 

Dugotrajnost boje mramora


Mramor pokriva široku paletu nijansi, od najčišće bijele do najtamnije crne, a dugotrajnost boje je neupitna. Ako se redovito čisti, polira i održava, ton boje mramorne nadgrobne ploče može ostati nepromijenjen kroz dug period. 

Pristupačna cijena mramora


Izrada nadgrobnih spomenika od mramora ekonomičan je izbor budući da ga je relativno lako rezati i ugravirati natpise. U usporedbi s granitom, koji je nešto otporniji, mramor je mnogo jeftiniji materijal, katkad čak i dvostruko. 
 
Klesarski obrt Mramor 

Klesarski obrt Mramor sa sjedištem u Poreču dugo se godina bavi izgradnjom nadgrobnih spomenika i grobnica od mramora, granita i kamena. Iste uređuju dekorativnim elementima, od vaza, ferala i svijećnjaka, malih skulptura, križića i slično. Za trenutak kada budete htjeli zadržati posebno sjećanje na vaše najdraže i održati im počast lijepim spomenikom, ponudu svih proizvoda možete provjeriti na stranicama portala eIstra.info

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se