Na konferenciji SUPERPRODAVAČ 2023. očekuje vas 30 predavača koji otkrivaju kako prodavati kupcima budućnosti!

SEMINARI I EDUKACIJE
2.3.2023. 8:20:18

Na konferenciji SUPERPRODAVAČ 2023. očekuje vas 30 predavača koji otkrivaju kako prodavati kupcima budućnosti!
Pod organizacijom portala Poslovni savjetnik u zagrebačkom kongresnom centru Antunović 19. i 20.10.2023. održat će se trinaesta po redu konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač" godine.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, a namijenjena je:
 
  • prodajnom osoblju,
  • članovima uprave za prodaju,
  • direktorima i voditeljima prodaje,
  • prodavačima, trgovcima.
Također, konferencija je namijenjena i svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine, prilagoditi poslovanje kupcima budućnosti i biti u tijeku s najnovijim prodajnim trendovima.
 
Predavači i panelisti, njih čak 30, eksperti su u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji će sudionicima konferencije prezentirati novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograditi njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

Kuda ide svijet i kako će izgledati 2030.? Kako će rast online prodaje utjecati na modele poslovanja, što će kupci očekivati od superprodavača, koje će strategije oblikovati prodaju budućnosti, kako tehnologija mijenja prodajne koncepte, teme su ovogodišnje konferencije Superprodavač. Za okruglim stolom raspravljat će se o temi kako do superprodavača u vremenu  niske nezaposlenosti i visoke inflacije.

Potpuni program konferencije preuzmite OVDJE.
 
Predavači su: Mladen Jančić, Miljenko Bošković, David Đukić, Jasmin Ibrahimović, Branimir Trošić, Toni Babić, Jasmina Marić Cvijetinović, Tanja Pureta, Gordana Kadoić, Goran Šimić, Mirko Palić, Petra Čakurun, Anita Lukenda Mlinac, Marija Novak Ištok, Branko Pavlović, Saša Petar, Tanja Džido, Sandro Kraljević, Siniša Begović, Goran Jungvirth, Danijel Bičanić, Kamilo Antolović, Željko Šundov, Asja Lajtman, Ivana Radić i Ivana Krcivoj
  

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više