TRAŽIŠ? NAĐI.

Novogodišnja MTB biciklijada Sjeverozapadnom Istrom

NOVOSTI
27.12.2018. 9:27:00

Novogodišnja MTB biciklijada Sjeverozapadnom Istrom
Ima li zdravijeg načina za početak nove godine, od podnevne MTB biciklijade koju Sjeverozapadna Istra već 10-ak godina priređuje prvog dana u siječnju? Vjerojatno nema. S tim se slažu i rekreativci i ljubitelji prirode koji se redovito okupljaju na ovoj veseloj sportskoj manifestaciji.

1. siječnja - sjajan dan za biciklističku vožnju!


Novogodišnja biciklijada kreće s glavnog gradskog trga u Umagu u 12 sati, a put vodi uz obalu Jadrana na sjever, sve do turističkog naselja Kanegra. Biciklisti potom staju na prigodnoj zdravici i kolačima. Ruta vodi i dijelovima biciklističke staze Parenzane te poljskim putevima natrag u Umag.

Svi gosti koji se 1. siječnja zateknu u Istri, više su no dobrodošli na ovu nesvakidašnju vožnju. Staza je duga 30-ak kilometara te je, ovisno o tempu kojeg odaberete, možete savladati za dva do tri sata.

Započnite godinu na dva kotača, na čistom morskom zraku, uživajući u prirodnim bogatstvima Sjeverozapadne Istre. Neka vam godina koja je pred nama počne dinamično i živo, uz potvrdu zdravih životnih izbora koje činite za sebe i svoje bližnje

Za sva pitanja možete kontaktirati organizatore: Biciklistički klub Bujština, 098 431 506.

(I: coloursofistria.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se