Novost u Puli - Oblikujte tijelo i postignite idealnu težinu pod nadzorom nutricionista i liječnika

ŠTO, GDJE, KAKO...?
19.3.2024. 11:34:11

Novost u Puli - Oblikujte tijelo i postignite idealnu težinu pod nadzorom nutricionista i liječnika
Broj osoba koje imaju problema s prekomjernom težinom, dobivanjem zdrave mišićne mase i postizanjem idealne figure u stalnom je porastu. Paralelno s tim, u porastu su i netočne informacije te savjeti o prehrani i dijetama koje kruže internetom. Mnogi često slijede neprovjerene savjete u nadi da će brzo postići željene rezultate, ali time nerijetko naprave više štete svojem tijelu i zdravlju nego koristi.

Prolazna dijeta ili fitness trend možda obećavaju brze rezultate, ali zanemaruju individualne potrebe, zdravstveno stanje pojedinca kao i činjenicu da na putu ka zdravoj težini koja će se održati dugoročno, ne postoje instant rješenja.

Upravo zato, konzultiranje s nutricionistima i liječnicima postaje neprocjenjivo. Stručnjaci ne samo da imaju znanje i iskustvo potrebno za navigaciju kroz kompleksnost nutricionizma i fiziologije tijela, već su i sposobni pružiti individualizirani pristup koji u obzir uzima jedinstvene potrebe, ciljeve, zdravstveno stanje i način života svakog pojedinca.

Personalizirani nutricionistički savjeti i planovi prehrane u Medicus centru u Puli


Osnovan s vizijom da ispravi način na koji pojedinci pristupaju svom zdravlju, Medicus Body & Beauty centar građanima Pule i okolice pruža priliku da uz tim doktora medicine i specijaliziranog nutricionista te wellness terapeuta do zdravog tijela dođu uravnoteženo, pod stručnim, liječničkim nadzorom. 

Prilikom izrade plana prehrane ili tretmana oblikovanja tijela, u Medicusu se koriste dokazane znanstvene metode, a savjeti i preporuke temeljene su na čvrstim, pouzdanim informacijama.
 
nutricionisti pula

Kroz ovakav pristup, Medicus pomaže klijentima ne samo u postizanju estetskih ciljeva, već i u promicanju dugoročnog zdravlja i dobrobiti. Klijenti uče kako pravilno hraniti svoje tijelo, razumijeti važnost balansiranih obroka i kako se promjenama u prehrani pozitivno utječe na cjelokupno zdravlje. Ovakav holistički pristup omogućuje da se ciljevi ostvare na zdrav i uravnotežen način, s dugotrajnim rezultatima koji nadilaze prolazne trendove.

Važnost zdrave, uravnotežene prehrane bazirane na cjelovitim namirnicama


Obzirom da svaka osoba ima drugačiju svakodnevnicu, obveze, prehrambene ili zdravstvene restrikcije i ciljeve, univerzalni planovi prehrane i dijeta za gubitak kilograma gube smisao. Efikasan plan prehrane za redukciju tjelesne mase bitno će se razlikovati od pojedinca do pojedinca. U Medicusu, nutricionist i liječnik kreira personalizirane planove prehrane koji su temeljeni na znanstvenim spoznajama, prilagođeni nutritivnim potrebama pojedinca, medicinskoj anamnezi, alergijama, intolerancijama na namirnice ali i ciljevima te životnom stilu svakog klijenta.

Individualni plan prehrane kreira se s ciljem da se klijenti ne osjećaju ograničeno, već motivirano. Kroz edukaciju, jasne upute i smjernice, dobivaju se sve potrebne informacije kako bi se plan pratio bez poteškoća. Pod strogim liječničkim nadzorom, Medicus provodi i medikamentoznu terapiju za pretile osobe s povezanim zdravstvenim rizicima.

Umjesto da se fokusira na kratkoročne dijete koje često rezultiraju jo-jo efektom, pristup u Medicusu usmjeren je na promicanje prehrane kao životnog stila.

Neinvazivni tretmani za oblikovanje tijela


Za detaljan uvid u tjelesni sastav pojedinca u Medicusu se koristi Fit 3D PROskener koji pruža precizne informacije o tjelesnoj masi, masnim naslagama i obujmu. Uz iščitavanje rezultata skeniranja, lakše se prati napredak te prilagođava prehrana
 
gubitak kilograma

A za sve koji tijelo žele dodatno oblikovati bez liposukcije i ostalih zahvata koji zahtijevaju odlazak pod nož i dug oporavak, ciljani neinvazivni tretmani odlična su alternativa. U Medicus centru u Puli, klijentima su na raspolaganju razni tretmani kojima je učinkovitost znanstveno dokazana.

GreenSlim LipoLaser, vodeći tretman za gubitak masnoće na tijelu, FatBurn ElectroShape, anticelulitni tretmani Akvaforezom i LumiFlex fototodinamički tretmani neki su od njih. Oni omogućuju klijentima da postignu svoje estetske ciljeve bez dugog perioda oporavka ili rizika povezanih s kirurškim zahvatima.

Medicus Body & Beauty centar u Puli mjesto je gdje se težnje prema idealnoj figuri mogu ostvariti na zdrav i uravnotežen način, uz vodstvo liječnika nutricionista i individualiziran pristup. Osim toga, pristup klijentu fokusiran je na edukaciju i promicanje zdravog načina života, što osigurava da se rezultati ne samo postignu, već i dugoročno održe.

Želite li i vi postići idealnu težinu, izgraditi mišićnu masu, regulirati prehranu ili oblikovati tijelo, sve informacije pronaći ćete na Medicus web stranici.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više