TRAŽIŠ? NAĐI.

Obrtnici, prijavite se na 11. međunarodni ribarski sajam CROFISH

NOVOSTI
6.10.2017. 8:15:26

Obrtnici, prijavite se na 11. međunarodni ribarski sajam CROFISH
I ove godine pozivaju se obrtnici da sudjeluju na 11. međunarodnom sajmu ribarstva Crofish koji će se i ovog puta održati u Poreču u dvorani Žatika, od 26. do 28. listopada 2017. godine.
 
Na proteklom sajmu sudjelovalo je 80-ak izlagača, odnosno tvrtki iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Islanda i Španjolske koje su skupa zastupale više od 250 poznatih svjetskih brandova.
 
Prošlogodišnji sajam održan je na površini od 2.000 četvornih metara unutarnjeg i još 500 kvadrata vanjskog prostora. Sajam je posjetilo približno 3000 posjetitelja, a dojmovi prošlogodišnjih izlagača su izrazito pozitivni. 
 
Sajam ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova CROFISH značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji te jedini događaj sa navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj zbog čega je zanimljiv svim gospodarskim subjektima iz djelatnosti ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova na području RH i susjednih država.
 
Izlagači na sajmu biti će: proizvođači i trgovci opremom za komercijalni i sportski ribolov, trgovci ribom i ribljim proizvodima, uzgajivači riba i morskih organizma, proizvođači plovila te ostale nautičke opreme, ribarske tvrtke i asocijacije, zadruge i udruženja u ribarskom sektoru.
 
Stručna popratna događanja poput specijaliziranih predavanja, tribina, okruglih stolova, kao i ostale aktivnosti na približavanju proizvoda ribarstva stanovništvu i turističkom tržištu zasigurno će dodatno doprinijeti značaju ovog sajma.
 
Posjet sajmu i ove će godine biti besplatan, a očekuje se 5000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i šire. 
 
Više o sajmu i prijavi možete saznati na službenoj web stranici sajma.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se