Obrtnici Poreštine mogu povoljnije kupovati gorivo i plin!

ŠTO, GDJE, KAKO...?
13.10.2022. 8:07:24

Obrtnici Poreštine mogu povoljnije kupovati gorivo i plin!
Danas su u prostorima Udruženja obrtnika Poreč predsjednica Valencia Klarić i direktor poduzeća Gas oil d.o.o. Roberto Lučić potpisali ugovor o suradnji. Gas OIL je poduzeće iz Ičići u čijem su vlasništvu benzinske postaje GAS OIL u Poreču (Porečka ul. 14, radno vrijeme 0-24 h)  i Puli (Medulinska cesta 41a, radno vrijeme 0-24 h).

Potpisanim ugovorom o suradnji osigurava se obrtnicima Poreštine povoljnija cijena goriva te drugih proizvoda i usluga iz asortimana benzinske postaje, kupovine plinskih boca i korištenja autopraone.
 
obrtnici porec

Iz Udruženja pozivaju svoje članove da iskoriste ugovorene pogodnosti, koje omogućavaju uštede u troškovima poslovanja. Za informacije o pogodnostima molimo da se obratite u Udruženje obrtnika Poreč na mail: info@uoporec.hr, telefonom: 052/492-085 (od 7 do 14h) ili osobno u Obrtnički dom, Partizanska 5a, Poreč.
 
(I: Udruženje obrtnika Poreč)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se