TRAŽIŠ? NAĐI.

Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj

NOVOSTI
11.3.2019. 14:52:17

Otvorena druga Lidlova trgovina u Puli, 97. u Hrvatskoj
11. ožujka 2019. godine - Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, koja s novootvorenom trgovinom u Gradu Puli trenutno broji 97 trgovina diljem Hrvatske. Riječ je o drugoj Lidlovoj trgovini u Puli, izgrađenoj prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih ukupno 128), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. U novoj pulskoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Drugu Lidlovu trgovinu u Puli svečano je otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci, uz pomoć voditeljice trgovine Jelene Novković, a poznati hrvatski komičar Goran Goc Vugrinec vodio je događaj otvorenja trgovine. Dječji zbor „Zaro" razveselio je sve okupljene svojim glazbenim nastupom. Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene pulske trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, kavu, čaj i balone. Kupci će u novoj pulskoj trgovini od ponedjeljka, 11.3. do nedjelje 17.3., imati priliku uživati u posebnim ponudama prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.
 
Svečano otvorenje Lidl trgovine u Puli 

Još ugodnija kupnja za Lidlove kupce


Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Nova Lidlova trgovina u Puli projektirana je i izgrađena prema visokim standardima energetske učinkovitosti. Više prirodnog svjetla, prostrana pekara, širi hodnici za ugodnu i jednostavnu kupnju samo su neke od prednosti nove, moderne trgovine.
 

O Lidlu


Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl zastupljeno je u 30 zemalja širom svijeta te trenutačno ima oko 10.500 trgovina i više od 150 distribucijskih centara u 29 zemalja diljem svijeta.

Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i procesna orijentacija određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, regionalnim distribucijskim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa. 
 
Nova Lidlova trgovina u Puli 
 
Lidl trenutno ima oko 260.000 zaposlenika. Dinamičnost u svakodnevnoj implementaciji, snaga kao rezultat i pravednost pri ophođenju s drugima karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.

U svakodnevnom trgovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan. Poduzeće se usredotočuje na djelovanje koje ima
konkretne učinke i koncentrira se na pet područja djelovanja: asortiman, zaposlenici, okoliš, društvo i poslovni partneri.

Prema LZ Retailytics, Schwarz grupa je najveći trgovac prehrambenim namirnicama u Europi te je u fiskalnoj godini 2017. generirala prihod od 96,9 milijardi eura.

Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 97 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 2300 zaposlenika.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se