TRAŽIŠ? NAĐI.

Otvoreno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Operativnog plana razvoja cikloturizma Istarske županije 2019. - 2025.

NOVOSTI
9.1.2019. 9:04:38

Otvoreno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Operativnog plana razvoja cikloturizma  Istarske županije 2019. - 2025.
Ministarstvo turizma prošle je godine odobrio bespovratna sredstva Upravnom odjelu za turizam Istarske županije za projekt Operativni plan razvoja cikloturizma Istarske županije. Radi se o dokumentu kojim se definiraju smjernice i operativni planovi razvoja cikloturizma na području Istarske županije do 2025. godine

Cikloturizam je važan turistički proizvod Istre koji privlači sve veći broj posjetitelja i turista, stoga Županija želi uključiti što veći broj dionika kako bi kvalitetni planirali razvoj ovog vida turizma. 

Istarska županija poziva svu zainteresiranu javnost, odnosno sve jedinice lokalne samouprave, građane, institucije, ustanove, organizacije i udruge da dostave svoje prijedloge i mišljenja u postupku savjetovanja na Nacrt Operativnog plana. Savjetovanje traje od 28. prosinca 2018. do 26. siječnja 2019. godine. U tom roku potrebno je dostaviti sve prijedloge i primjedbe na Obrascu za sudjelovanje u savjetovanju. Obrazac za sudjelovanje mora biti popunjen svim traženim podacima te u roku dostavljen na e-mail: savjetovanje@istra-istria.hr.

Nacrt Operativnog plana razvoja cikloturizma Istarske županije od 2019. do 2025. godine

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se