TRAŽIŠ? NAĐI.

PAR International Leadership Conference - Konferencija o leadershipu

BIZZDOGAĐANJA
9.3.2017. 8:57:12

PAR International Leadership Conference - Konferencija o leadershipu
PAR International Leadership Conference (PILC) je jedina znanstveno - stručna konferencija o leadershipu u Hrvatskoj nastala kao odgovor na potrebu za povezivanjem teorijskih znanja i stručnih vještina. Organizatori PILC konferencije su Visoka poslovna škola PAR i Poslovna akademija Rijeka, a od samog početka, konferenciju podupire Iacocca Institut iz SAD-a.
 
Mjesto održavanja konferencije: Opatija
 
Vrijeme održavanja konferencije: 24. i 25. ožujka
 
PILC je jedinstven po svojoj programskoj strukturi s obzirom na to da uključuje znanstveni i stručni program. Dakle, konferencija nudi priliku za prezentaciju radova iz područja vodstva (leadership) na znanstvenom programu, ali i mogućnost stjecanja vještina vodstva u stručnom (profesionalnom) dijelu programa. Konferencija se bavi temama vodstva i menadžmenta u području ekonomije, obrazovanja, sporta, turizma, te gospodarstva općenito. Službeni jezici konferencije su engleski i hrvatski, a krovna tema iz područja liderstva svake je godine posvećena novom području.

PILC konferencija je skup znanosti i gospodarstva na kojem se razmjenjuju znanje i iskustvo, te usavršavaju vještine iz područja upravljanja i vođenja. PILC pruža managerima i liderima poticaj za razvoj i proširenje profesionalne mreže, mogućnosti za unaprjeđenje poslovanja, stjecanje znanja o vođenju te razvoj poduzetničkog mišljenja i kulture. PILC konferencija je međunarodna platforma za prezentaciju najnovijih istraživačkih postignuća i inovacija uz kvalitetnu raspravu i interakciju svih sudionika.

Cilj konferencije je pružiti iskustvo i znanje iz područja menadžmenta i vodstva (leadership) potrebnih za razvoj vještina efikasnog upravljanja, te maksimizacija interakcije sudionika konferencije s ciljem povećanja globalne kompetitivnosti organizacija, institucija i pojedinaca.


 
(I:netokracija.com)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se