TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv na radionicu: Prezentacijske vještine u poslovanju

NOVOSTI
8.5.2019. 8:30:00

Poziv na radionicu: Prezentacijske vještine u poslovanju
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Prezentacijske vještine u poslovanju" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu, 15. svibnja 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati.

Cilj edukacije „Prezentacijske vještine u poslovanju" je upoznati polaznike s nizom glumačkih vježbi i tehnika koje su od pomoći u pripremi i realizaciji raznih zadataka javnog nastupa i prezentacijskih vještina. Na radionici će se učiti kako svladati tremu i kako se bolje nositi s njom, kako poboljšati svoj glas i govor te kako steći veće povjerenje u sebe i u druge. 

Radionica je bazirana na praktičnim vježbama i razgovoru, tj. dijalogu između voditelja i polaznika i samih polaznika. Na radionici se ne glumi, no glumačke vježbe i tehnike koristit će se u svrhu poboljšanja kvalitete javnog nastupa.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima. Zbog kvalitete radionice broj polaznika je ograničen na 15.

Edukaciju će voditi Rade Radolović, profesionalni glumac i voditelj udruge za glumačke vještine „Pozornica & Govornica/ Pula" koja se bavi i vještinama javnog nastupa.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, ispunite online prijavnicu najkasnije do utorka, 14. svibnja 2019. godine.
 
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se