TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv ugostiteljima na 31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

BIZZDOGAĐANJA
25.10.2018. 9:04:18

Poziv ugostiteljima na 31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore
Tradicionalni 31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, ove godine održat će se od 25. do 27. studenoga u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris.

Na Kongresu će uz ugostitelje iz cijele Hrvatske sudjelovati i predstavnici Vlade i resornih ministarstava, saborski zastupnici, županijski čelnici te drugi gosti. Sudionike očekuju interesantna izlaganja kao i rasprave ugostitelja s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz oblasti ugostiteljstva.

Najava programa Kongresa


U radnom dijelu Kongresa razmatrat će se teme od važnosti za ugostiteljsku struku: nužno smanjenje stope PDV-a u ugostiteljstvu na hranu; nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu; visoka fiskalna opterećenja; potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivog turističkog proizvoda; pregled trenutnog stanja, perspektive u sektoru; financijski i porezni aspekti kroz nove najave porezne reforme; obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu; pregled postojećih obaveza i najava novih temeljem nove zakonske regulative; prijedlozi i inicijative za podizanjem kvalitete u ugostiteljstvu i gastronomiji, kao i druge teme od interesa struke.

Uz radni dio, planiraju se popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku i turističku ponudu domaćina Šibensko-kninske županije, kao i obrtnike iz južnog dijela Hrvatske, a koji će predstaviti Dubrovačko-neretvansku županiju, Splitsko-dalmatinsku županiju i Zadarsku županiju. Tijekom Kongresa održat će se i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo.  

Cijene hotelskog smještaja – rezervacija


Specifikacija pojedinih usluga (navedene cijene uključuju PDV):

  • Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 275,00 kn
  • Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 440,00 kn
  • Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi
  • Svečana završna gala večera 26. studenoga iznosi 250,00 kn
  • Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik.

Pozivaju se ugostitelji koji su zainteresirani za odlazak na Kongres da se prijave u Udruženje – na mail uo.pula(at)hok.hr , tel. 211-711 ili 098-311-021, najkasnije do petka, 9.11.2018. godine.

 
(I: obrtnici-pula.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se