TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijave za natječaj UNWTO-a za start up poduzeća u turizmu traju još mjesec dana!

NOVOSTI
2.8.2018. 9:05:54

Prijave za natječaj UNWTO-a za start up poduzeća u turizmu traju još mjesec dana!
Svjetska turistička organizacija (UNWTO) i najveća španjolska korporacija u turizmu Globalia su 20. lipnja 2018. su pokrenuli prvi natječaj za start up poduzeća u turizmu. Natječaj je otvoren do 3. rujna 2018. godine, a online prijave mogu podnijeti neprofitna ili profitna start up poduzeća.  

Kriteriji ocjenjivanja prijavljenih projekata ocjenjuju njihov potencijalni projekt, profil tima, poslovni model, jedinstvenost i izvodivost predloženih rješenja te prilagodljivost i održivost projekta. Projekti moraju biti usmjereni na budućnost putovanja, iskustva u turizmu (razni vidovi turizma), utjecaj na okoliš i razvoj lokalne zajednice

Nakon zatvaranja natječaja bit će odabrano 20 finalista koji će biti pozvani na obilježavanje Svjetskog dana turizma u Budimpešti, 27. rujna 2018. godine. Putovanje će biti u potpunosti sponzorirano, a finalisti će projekt prezentirati žiriju, vladama i investitorima te sudjelovati u radionici na temu kako razgovarati s potencijalnim investitorima. Žiri će među njima odabrati 10 završnih finalista te im financirati put na FITUR, Međunarodni sajam turizma u Madridu od 24. do 27. siječnja 2019., gdje će imati mogućnost povezati se s potencijalnim investitorima iz stotinu zemalja. Odabrani pobjednik natječaja će u suradnji s Globalijom imati priliku realizirati pilot projekt. 

Prednosti sudjelovanja za natjecatelje i finaliste su: 

  • umrežavanje (1 na 1 sastanci s investicijskim tvrtkama na Svjetskom danu turizma i FITUR-u, mentorstvo i sudjelovanje u edukacijskim programima)
  • vidljivost (promovirajte se na jedinstvenoj globalnoj platformi za umrežavanje, logo start upova bit će prikazani na web-stranici, međunarodna medijska pokrivenost)
  • UNWTO događanja (start up prijave mogu biti izabrane za sudjelovanje na budućim Tourism Tech (Ad)venture forumima na regionalnoj ili lokalnoj razini s tematskim područjima djelovanja, mentoriranje, povezivanje i mogućnost prezentiranja odabranih start upova na spomenutim forumima)

Više detaljnih informacija o prihvatljivosti projekata i prijavitelja te načinu prijave saznajte na službenim stranicama UNWTO Tourism Startup Competitiona

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se