TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na 10. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2019.

BIZZDOGAĐANJA
1.2.2019. 9:32:00

Prijavite se na 10. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2019.
Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 10. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2019., koji će se održati od 16. do 19. travnja 2019. godine.

Međunarodni sajam u Gračanici jedna je od najvažnijih sajamskih izložbi u Bosni i Hercegovini s više od 380 izlagača iz 9 država, a procijenjena sajamska posjeta je oko 30.000 posjetitelja, od čega oko 80% specijaliziranih posjetitelja- tvrtki i obrta.

Profil sajma GRAPOS EXPO 2019. obuhvatit će sljedeće djelatnosti:
 
 • obradu metala i proizvodnju proizvoda od metala, 
 • preradu drva, 
 • proizvodnju ambalaže od drva i plastike, 
 • preradu plastičnih masa, 
 • preradu gume, 
 • sektor građevinarstva, 
 • proizvodnju opreme za poljoprivredu, šumarstvo, hidrauliku i pneumatiku, 
 • izložbu starih i umjetničkih zanata, 
 • IT sektor, 
 • međunarodne izložbe u organizaciji obrtničkih i gospodarskih komora s prezentacijom svojih programskih aktivnosti i članova, uz održavanje velikog broja okruglih stolova, prezentacija i poslovnih susreta na samome sajmu.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu "ključ u ruke", uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 60,00 EUR po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno je za platiti 75,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora (plativo u HRK).

Puna cijena izlaganja po principu "ključ u ruke" standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 120,00 EUR po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno je za platiti 150,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora (plativo u HRK).

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

Svaki izlagač  priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb – Gračanica – Zagreb i postavu na štandu, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Izlagački prostor HOK-a je ograničen i prijave treba poslati što prije, kako bi prijavljenim izlagačima stručna služba HOK-a mogla osigurati izložbeni prostor i kvalitetno pripremiti nastup na sajmu u Gračanici.

Izlagači prilikom prijave nastupa trebaju dostaviti:

 • prijavu – u prijavi obvezno navesti potreban namještaj,
 • podatke o robi koja se šalje na sajam,
 • izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu "Podaci za carinu"

Rok za prijavu nastupa je 15. ožujka 2019. ili do popunjenosti izložbenog prostora. 

Izlagačka roba nije osigurana te ako izlagač ima robu veće vrijednosti istu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Izlagači nemaju pravo sufinanciranja nastupa od strane HOK-a ako imaju dugovanja prema komorskom sustavu. Dostava prijavnog materijala – u Hrvatsku obrtničku komoru, Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb,  putem telefaksa: 01/48 46 610 ili putem elektroničke pošte: darko.prister@hok.hr

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na brojeve telefona:

 • Darko Prister, telefon: 01/48 06 639, e-mail: darko.prister@hok.hr
 • Dražen Horvat, telefon: 01/48 06 650, e-mail: drazen.horvat@hok.hr
 
 
 
(I: hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se