Pripremite se za berbu maslina i nabavite novi tresač ZANON po akcijskoj cijeni

ŠTO, GDJE, KAKO...?
22.8.2023. 14:29:24

Pripremite se za berbu maslina i nabavite novi tresač ZANON po akcijskoj cijeni
Tvrtka ZANON nedavno je predstavila električni tresač maslina KARBONIUM "EVO" 33V TELESCOPIC AL-300/K koji će uvelike olakšati berbu maslina koja je pred vratima!
 
U Agro Mehanizaciji u Višnjanu nabavite ga po akcijskoj cijeni od 680,00 EUR + PDV!
 
Tresač KARBONIUM "EVO" nudi fleksibilne opcije napajanja. Može se napajati iz različitih akumulatora – automobilskog, traktorskog ili leđne baterije, putem kabela dužine 15 metara.
 
Nakon impresivnih 4 sata neprekidnog rada, akumulator se može napuniti za svega 15 minuta pomoću motora traktora ili automobila.
 
tresac maslina
 
Izrađen od materijala najviše kvalitete, KARBONIUM "EVO" dolazi s novim sustavom prijenosa smještenim unutar hermetički zatvorenog kućišta, što garantira njegovu dugotrajnost.
 
Baterije koje ga pokreću osiguravaju do 8 sati rada na jednom punjenju, a zahvaljujući naprednoj elektronici i upravljačkom sustavu punjenja ACTIVA, rad je pouzdan i stabilan.
 
S promjenjivom dužinom teleskopske palice raspona od 210 - 340 cm, težini od samo 2,5kg i sposobnošću rada čak i kod gustih granja, ovaj tresač je prilagođen za sve uvjete rada u maslinicima.
 
Više informacija o tresaču i ostaloj ponudi poljoprivrednih alata i strojeva saznajte ovdje. 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se