TRAŽIŠ? NAĐI.

RADIONICA: Kako povećati radni učinak

BIZZDOGAĐANJA
4.12.2017. 10:18:27

RADIONICA: Kako povećati radni učinak
Radionica Kako povećati radni učinak održat će se 8. prosinca 2017. u Zagrebu.

Uspješno poslovanje organizacije temelji se na postizanju željenih rezultata i razvoju njenih djelatnika na svim razinama. Uspostava kvalitetnog sustava  upravljanja radnim učinkom donosi brojne dobrobiti organizaciji, ali i svakom pojedinom zaposleniku jer osigurava povezivanje strateških ciljeva organizacije s individualnim ciljevima.

Time se ostvaruje sinergijsko djelovanje i sklad između pojedinačno uloženih napora u realizaciji ključnih ciljeva poslovanja. Pritom se važan naglasak stavlja na kontinuirani profesionalni i osobni razvoj svakog pojedinog zaposlenika jer svaki sustav je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika.  

Na seminaru će se polaznici upoznati s metodom upravljanja radnim učinkom pomoću ciljeva i njenom praktičnom primjenom u organizaciji:
  • ključne pretpostavke i preduvjeti za uvođenje sustava upravljanja radnim učinkom
  • uloga kompetencija u upravljanju radnim učinkom
  • aktivnosti u procesu upravljanja radnim učinkom
  • formuliranje ciljeva
  • priprema i vođenje godišnjih razgovora
  • evaluacija postignutog radnog učinka
  • komunikacija sa zaposlenicima na konstruktivan i motivirajući način
Po završetku seminara polaznici će imati jasan uvid u sve faze implementacije sustava upravljanja radnim učinkom u organizaciji i biti upoznati sa svim aktivnostima koje on obuhvaća.

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen voditeljima, stručnjacima i pripravnicima zaposlenima u području upravljanja ljudskim resursima. Također i svim menadžerima i voditeljima timova u različitim odjelima koji su u dijelu svoga posla i odgovorni za rezultate i motiviranje djelatnika. 

Predavačica je mr.sc. Tihana Malenica Bilandžija, prof. psihologije. Cijena kotizacije je 1499 Kn + PDV. Više o rasporedu konferencije i prijavi pronađite na stranici seminari.hr.

(I:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se