Radionica za male poduzetnike "Mogućnosti financiranja putem EU fondova"

SEMINARI I EDUKACIJE
16.5.2024. 8:49:03

Radionica za male poduzetnike  Mogućnosti financiranja putem EU fondova
HGK – Županijska komora Pula poziva na sudjelovanje na specijaliziranoj radionici pod nazivom "Mogućnosti financiranja putem EU fondova" s fokusom na natječaj "Internacionalizacija poslovanja - odlasci na sajmove". Radionica će se održati u srijedu, 22. svibnja s početkom u 10 sati, u prostorijama HGK - ŽK Pula na adresi Carrarina 5, Pula.

Natječaj "Internacionalizacija poslovanja - odlasci na sajmove" nudi subvencije za sudjelovanje na međunarodnim sajmovima, u iznosu od 15.000 EUR do 130.000 EUR, pri čemu se pokriva 65 posto do 85 posto troškova. Subvencionirani su troškovi putovanja, smještaja, kotizacije za sudjelovanje te najma štanda. Sudjelovanjem na radionici sudionici će dobiti informacije kako optimalno iskoristiti prilike koje pruža natječaj, čime se otvaraju vrata globalnom tržištu, povećava prihod od izvoza te jača globalna konkurentnost poslovanja.

Program radionice uključuje:

  • Detaljno upoznavanje s natječajem koji subvencionira odlaske na sajmove (Internacionalizacija poslovanja)
  • Savjete za pripremu i pisanje uspješnih projekata
  • Analizu trendova u financiranju iz EU fondova do 2030. godine
  • Interaktivnu Q&A sesiju

Predavač: Bojan Vrančić, dipl.oec., konzultant za EU fondove i financije, mentor pri BIRD inkubatoru s više od 15 godina iskustva u financijskom sektoru.

Broj polaznika na radionici je ograničen, prijavite se ovdje najkasnije do 21. svibnja i saznajte više informacija.
 
(I:HGK)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više