Radionica za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima

SEMINARI I EDUKACIJE
24.10.2022. 8:14:54

Radionica za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima
Radionica koju organiziraju HGK i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) održat će se u Županijskoj komori Pula 24. i 25. studenoga.

Sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.
 
Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma.
 
Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.
 
Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 150,00 kuna (19.91 EUR) po polazniku, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 300,00 kuna (39.82 EUR) po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje potvrde o pohađanju.
 
Za prijave i više informacija posjetite stranice HGK.
 
(I: HGK)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više