Restoran & lounge bar Meating mjesto je najboljih božićnih domjenaka u Puli!

ŠTO, GDJE, KAKO...?
4.12.2023. 14:45:00

Restoran & lounge bar Meating mjesto je najboljih božićnih domjenaka u Puli!
Prosinac je pred vratima, a s njim i najljepše razdoblje u godini koje podrazumijeva obiteljska okupljanja i večernja druženja uz čašu kuhanog vina u čarobnom blagdanskom duhu. Prosinac je i vrijeme obilježavanja kraja poslovne godine, i kao takav rezerviran za tradicionalne božićne domjenke, uživanja u gastro delicijama i neformalna druženja s kolegama i poslovnim suradnicima.

Za uspješan božićni domjenak koji će svima ostati u sjećanju, važno je na vrijeme odabrati odgovarajući prostor, provjereno dobru hranu te nepresušnu zalihu vina, koktela i šampanjca!
 

Organizacija poslovnih večera i domjenaka na najatraktivnijoj lokaciji u Puli

Ako ove godine božićnu proslavu želite odvojiti od monotonih uredskih prostora i preseliti u ugodan ambijent, Restoran & lounge bar Meating nudi vam sve na jednom mjestu!
 
poslovna vecera pula

Za sve tvrtke koje u ovo užurbano predbožićno vrijeme svojim zaposlenicima ili suradnicima žele priuštiti opuštenu večeru uz odličnu atmosferu i vrhunske gastro delicije, Restoran & lounge bar Meating organizira personalizirane poslovne ručkove, večere, Božićne proslave i domjenke.
 

Istarski specijaliteti, slatke delicije i odlična atmosfera uz živu glazbu

U ugodnom ambijentu na pulskoj rivi, uhodan tim restorana Meating nudi prigodno uređenje ambijenta, bogatu gastronomsku ponudu i nezaboravnu atmosferu uz organizaciju zabavnog programa i živu glazbu.

Za privatne proslave, domjenke i večere, poznati pulski restoran kreira personalizirane jelovnike, pa ovisno o vašim željama možete izabrati mesni ili riblji meni, specijalitete poput tuna odreska i bifteka te razna tradicionalna istarska jela, zakuske i slastice koje će zadovoljiti svačije nepce!
 
restoran pula

Restoran Meating oduševit će vas prigodnom prezentacijom svih sljedova specijaliteta i slatkih delicija uz uvijek nasmiješeno i pristupačno osoblje. Tu je i neizostavna vinska karta s odabranim vinima, bogata ponuda koktela i ostalih pića uz koje možete nazdraviti blagdanima i uspješno završenoj poslovnoj godini.

Još uvijek nije kasno da sve brige oko pripreme i organizacije božićnog domjenka prepustite u iskusne ruke Meating tima koji će za vas i vaše goste na dogovoreni datum prirediti najljepšu dobrodošlicu i osigurati nezaboravan provod!
 
Za sve upite i rezervacije, posjetite stranicu Restorana & Lounge bara Meating.


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više