Riješite se dlačica zauvijek: otkrivamo sve prednosti trajnog uklanjanja dlačica
epilacijom medicinskim laserom

ŠTO, GDJE, KAKO...?
30.1.2023. 8:20:59

Riješite se dlačica zauvijek: otkrivamo sve prednosti trajnog uklanjanja dlačica epilacijom medicinskim laserom
Neželjene dlačice glavna su prepreka glatkoj i lijepoj koži. Metode uklanjanja dlačica za kojima redovito posežemo kao što su britvice, depilacija voskom i razni epilatori pružaju samo kratkotrajne rezultate, često s bolnim posljedicama uraslih dlaka.

Laserska epilacija jedino je rješenje za trajno uklanjanje dlačica te za njom poseže sve veći broj žena, ali i muškaraca. Zbog svoje popularnosti i obećavajućih rezultata, termin 'laserska epilacija' često se netočno koristi, stoga je od izrazite važnosti obratiti pažnju na odabir medicinskog lasera za epilaciju.
 

Epilacija medicinskim laserom jedina je sigurna i konačna metoda uklanjanja dlačica

 
Potraga za učinkovitom laserskom epilacijom dovela nas je u laboratorij ljepote Face & Body Lab u Labinu, gdje se za uklanjanje dlačica koristi najsuvremeniji Neauvia EpilMe diodni laser.

Za razliku od ostalih aparata koji se koriste u salonima ljepote, EpilMe laser ima snagu od 4000W, nekoliko puta veću od klasičnih kozmetičkih aparata. Također, posjeduje FDA certifikat, kao i certifikat europske agencije 'EMA' za lijekove i medicinske proizvode te kao takav garantira najveću učinkovitost i najviši stupanj sigurnosti.

Glatka koža bez dlačica u samo 3 - 6 tretmana


Laserska epilacija EpilMe laserom pogodna je za sve tipove kože, a do konačnih rezultata dolazi se u samo nekoliko tretmanaTrajanje tretmana ovisi o pigmentaciji dlake, a najmanje je tretmana potrebno kod epilacije debljih dlačica tamnijih u odnosu na put. Dakle, upravo su žene s tamnijim dlačicama i svjetlijom puti najveće sretnice!
 
epilacija laser

Laserom se uspješno uklanjaju sve dlačice s pigmentom, čak i one najsvjetlije, a razlika je samo u broju potrebnih tretmana. Obzirom da nemaju pigmenta, jedini su izuzetak potpuno sijede dlake koje se ne mogu ukloniti laserom.
 

Najučinkovitije uklanjanje uraslih dlačica

Urasle dlačice pojavljuju se kao neugodne i bolne posljedice depilacije, a ponekad mogu uzrokovati i ozbiljne infekcije. Nakon nekoliko tretmana laserske epilacije, problem uraslih dlaka postaje povijest!

Laserskim zrakama, EpilMe laser uspješno dolazi do folikula uraslih dlaka nakon čega folikul puca i trajno se uništava.
 

Bezbolan tretman uz inovativni sustav hlađenja

Laserska epilacija često asocira i na peckanje i bol prilikom tretmana. Velika prednost EpilMe lasera upravo je gotovo bezbolan tretman epilacije, čak i na najintimnijim područjima. Zahvaljujući naprednom sustavu hlađenja, dizajniranim tako da kontinuirano hladi kožu, prilikom tretmana izostaje bol i osjećaj vrućine koji se spominje kod korištenja ostalih aparata.

Za epilaciju većih površina kao što su leđa i prsa kod muškaraca, kao i za osobe najosjetljivije na bol, EpilMe laser ima opciju posebnog načina rada koji omogućuje ugodno, bezbolno iskustvo bez kompromisa u rezultatima.
 
epilacija laser

Epilacija laserom ne zahtijeva posebnu pripremu


Prije početka tretmana, svakako je potrebno odraditi konzultacije kako bi se odredilo početno stanje i osigurali najbolji rezultati. U Face & Body LAB tretmani laserske epilacije potpuno su personalizirani naprednom Neuvia EpilMe tehnologijom koja ovisno o karakteristikama kože i ostalim parametrima, kreira najučinkovitiji tretman.
 
Za razliku od depilacije voskom, epilatorima i drugim metodama, kod laserske epilacije nije potrebno čekati da dlačice izrastu. Područje koje će se tretirati dovoljno je dva dana prije tretmana depilirati britvicom. 
Kako bi se rezultati ostvarili u što manjem broju tretmana, važno je izbjegavati izlaganje kože suncu barem 10 dana prije početka epilacije.

Zahvaljujući laserskoj epilaciji, toliko željeni osjećaj dugotrajno glatke i meke kože bez dlačica danas je svima pristupačan. Upravo je sada idealno vrijeme za prve tretmane i zato recite zbogom vosku, britvicama i uraslim dlakama i bezbrižno dočekajte ljeto!

Više informacija saznajte na stranici laboratorija ljepote Face & Body LAB.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više