TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Internet marketing

BIZZDOGAĐANJA
12.10.2018. 8:44:00

Seminar: Internet marketing
Specijalistički seminar "Internet marketing" namijenjen je svima koji žele svoje poslovanje unaprijediti upotrebom internet marketing tehnika i alata. Predavanja i radionica održat će se 19. listopada u Zagrebu, (KRAŠ Auditorium, Ravnice 48). 

Poglavito će korist na ovom seminaru ostvariti oni koji svoje proizvode i usluge žele ponuditi na tržištu, uz niže troškove oglašavanja i veću mogućnost praćenja učinkovitosti. Polaznici će naučiti kako za nekoliko kuna dnevno ili čak bez novčanog ulaganja mogu efikasno oglasiti svoje proizvode i/ili usluge. Naučit ćete kako izbjeći zamke velikih, a beskorisnih ulaganja u internet marketing te kako identificirati moguća poboljšanja svojih internet marketing kampanja.

Sadržaj seminara:

1. Kakva Vam web stranica treba?
2. Internet marketing – oglašavanje koje se plaća po učinku
3. SMM: Marketing na društvenim mrežama – oglašavanje koje se ne plaća novcem
4. Google Analytics sustav mjerenja statistike posjetitelja na web stranicu:

Cilj seminara je upoznati polaznike s osnovnim i naprednim strategijama oglašavanja na internetu te suvremenim tehnikama internet marketinga. Također će se osvrnuti i na društvene mreže Facebook, Twitter, Foursquare i LinkedIn te kako ih efikasno koristiti u svom poslovanju. Oglašavanje u tražilicama (SEM – Search Engine Marketing) je oglašavanje koje se plaća po učinku. Pokazat će se kojim je tehnikama i na koji način moguće pratiti oglašavanje i izvan internetskog oglašavanja, tako da se optimizira marketing mix.

Redovna cijena seminara iznosi 1590,00 kn + PDV. 

Detaljne informacije i prijavu pronađite na stranicama Mirakula

(I :mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se