TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Kako organizirati evente s "VAU" efektom

BIZZDOGAĐANJA
28.10.2016. 9:19:45

Seminar: Kako organizirati evente s  VAU  efektom

Alati s kojima ćete ostvariti uspjeh! Svojim poslovnim partnerima ili potrošačima podarite nešto za pamćenje!
 
Seminar na temu Kako organizirati evente s "VAU" efektom održati će se 8. studenog 2016. s početkom u 10 sati, Oreškovićeva 6h/1, u Zagrebu.

Eventi ili događanja postali su omiljeni marketinški i PR-ovski alat bez kojih danas teško možemo zamisliti djelovanje u poslovnoj areni čak i onih malih poslovnih subjekata. Pod ovom već udomaćenom riječi event kriju se razna događanja kao što su svečanosti, ceremonije, natjecanja, kongresi, konferencije, izložbe, promocije, festivali ili zabave. Iako se možda gledajući sa strane čini da nema puno mudrosti organizirati tako nešto, kada se krene u proces svi vrlo brzo shvate koliko je toga tu i kako organizirati dobar event nije nimalo jednostavno. Čak i kada znate kako i imate iskustva uvijek se može napraviti bolje, više i kreativnije.
 
Seminar se održava s početkom u 10:00 sati. Satnica je od 10.00 – 17.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena od 12.15-13.15 sati, te dvije kraće pauze tijekom dana (prije podne i poslije podne).

Kako su eventi javna događanja tako su i vrlo javne sve greške koje se ne mogu sakriti pa i jedna sasvim mala greška može pokvariti cijelu priču i goste ostaviti razočarane.

Zato za organizaciju evenata treba imati dovoljno znanja i kreativni um kako bi mogli napraviti nešto za pamćenje, nešto unikatno i jedinstveno što će gostima izmamiti uzdahe i osigurati da još dugo dugo pamte te trenutke. Najvažnije u tome je što će ta ljepota koja će ih ispunjavati biti povezana s Vašim brendom i svaki put kada vide Vaš logo ili proizvod pojaviti će se lijepe emocije. To je bingo kojeg svi u poslovnom svijetu tražimo. Upravo zbog toga su eventi vrlo bitan i moćan alat.

Radionica je namijenjena svima koji se bave marketingom ili odnosima s javnošću kao i onima koji žele otkriti male tajne dizajniranju kreativnih događanja o kojem će svi pričati.
 
Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450,00 kn + PDV. U cijenu seminara su uključeni svi radni materijali potrebni za seminar.

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr ili da ispunite online formu ispod teksta najkasnije do 7. studenog 2016. 


(I:poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se