TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Stres, konflikti i upravljanje vremenom

BIZZDOGAĐANJA
26.9.2018. 9:36:09

Seminar: Stres, konflikti i upravljanje vremenom
Seminar "Stres, konflikti i upravljanje vremenom" održat će se 3. listopada 2018. na adresi Oreškovićeva 6h/1 u Zagrebu (dvorana Večernji list - Poslovni dnevnik).

Stres je jedan od najvećih problema suvremenih poslovnih ljudi. Utječe na zdravlje i produktivnost, te na cjelokupne rezultate tvrtke. Stres je usko povezan s konfliktima na radnom mjestu, ali i samim procesom upravljanja vremenom. Osobe pod stresom teško mogu izbjeći konflikte i racionalno upravljati svojim vremenom.

Stres nam krade energiju za rad – dok smo u stanju stresa činimo više pogrešaka, rastreseniji smo i skloniji konfliktu. Posljedice dugotrajnog stresa su emocionalna iscrpljenost te smanjena radna učinkovitost. Seminar je namijenjen svima koji se susreću sa stresnim situacijama i radom pod pritiskom u radnom okruženju. 

Na seminaru ćete naučiti:

  • kako bolje upravljati vlastitim ponašanjima i emocijama,
  • kako emocije utječu na rad i suradnju s kolegama,
  • kako kontrolirano reagirati u stresnim situacijama,
  • kako smanjiti stres u radnom okruženju,
  • kako lakše prihvaćati neizvjesnost i promjene.

Redovna cijena kotizacije iznosi 1450 kn  + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, ručak u restoranu i potvrda o sudjelovanju.

Za prijavu na seminar potrebno je ispuniti online obrazac

(I: poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se