TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Stres, konflikti i upravljanje vremenom

BIZZDOGAĐANJA
27.11.2018. 8:52:36

Seminar: Stres, konflikti i upravljanje vremenom
Seminar "Stres, konflikti i upravljanje vremenom" održat će se 4. prosinca 2018. na adresi Oreškovićeva 6h/1, Zagreb

Stres je jedan od najvećih problema suvremenih poslovnih ljudi. Utječe na zdravlje i produktivnost, te na cjelokupne rezultate tvrtke. Stres je usko povezan s konfliktima na radnom mjestu, ali i samim procesom upravljanja vremenom. Osobe pod stresom teško mogu racionalno upravljati svojim vremenom.

Stres vam krade energiju za rad – dok ste u stanju stresa činite više pogrešaka, rastreseniji ste i skloniji konfliktu. Posljedice dugotrajnog stresa su emocionalna iscrpljenost te smanjena radna učinkovitost. Seminar je namijenjen svima koji se susreću sa stresnim situacijama i radom pod pritiskom u radnom okruženju. 

Naučite:

  • kako bolje upravljati vlastitim ponašanjima i emocijama,
  • kako emocije utječu na rad i suradnju sa kolegama,
  • kako kontrolirano reagirati u stresnim situacijama,
  • kako smanjiti stres u radnom okruženju,
  • kako lakše prihvaćati neizvjesnost i promjene.

Metoda rada:

Seminar se provodi kroz predavanje, diskusije, simulaciju konkretnih primjera iz prakse, grupne vježbe i individualne vježbe. Seminari su zabavni i s visokom razinom energije koje motiviraju polaznike. Polaznici su spremni odmah koristiti znanja i vještine koje dobiju u svakodnevnim poslovnim situacijama. Strukturirani su prema andragoškim principima Davida Kolba i zadovoljavaju sve stilove učenja odraslih.

Kotizacija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1450 kn  + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, ručak u restoranu i potvrda o sudjelovanju.

Za sudjelovanje u seminaru, potrebno je ispuniti online obrazac.

Detaljnije info saznajte na stranicama Poslovnog dnevnika

(I: poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se