TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Učinkovito vođenje tima

BIZZDOGAĐANJA
5.6.2018. 9:47:22

Seminar: Učinkovito vođenje tima
Svaki menadžer želi postići što veću produktivnost svog tima, stoga treba znati kako voditi timove, uspješno usklađivati različite stilove rada svojih zaposlenika te konstruktivno upravljati konfliktima koji se unutar pojavljuju u timovima.

Seminar "Učinkovito vođenje tima" održat će se 15. lipnja u Zagrebu, na adresi Oreškovićeva 6h/1. Na seminaru ćete saznati koje su različite timske uloge, kako najbolje iskoristiti njihove prednosti te kako konstruktivno upravljati sastancima i timskim radom. Ukratko - kako rukovođenjem stvoriti preduvjete za brže i kvalitetnije ostvarivanje timskih i organizacijskih ciljeva.

Koje su teme?


  • učinkovito vođenje tima kroz prepoznavanje različitih timskih uloga (po Belbinovom modelu)
  • diversity u timu (razlike u osobinama ličnosti, preferiranom načinu rada, međugeneracijski timovi...) te pretvaranje različitosti članova tima u njegove glavne prednosti
  • faktori koji utječu na stvaranje grupne kohezije
  • preduvjeti i prevencija stvaranja konflikata te kako njima upravljati
  • komunikacijski stilovi ponašanja u konfliktima
  • rukovoditelj kao facilitator - konstruktivno upravljanje sastancima
  • kako motivirati zaposlenike  
  • kako i što delegirati zaposlenicima, da bi se postigao što veći radni učinak
  • Zašto investirati u edukaciju?

Svrha i ciljevi seminara


Podići produktivnost članova tima i tima u cjelini, kako bi, primjenom različitih tehnika i alata upravljanja konfliktima, motivacije, delegiranja i različitostima članova tima, ostvarili pozitivnu sinergiju, unaprijedili organizacijsku klimu i ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Kome je seminar namijenjen?


Voditeljima, menadžerima, direktorima, rukovoditeljima odjela, projektnim menadžerima, kao i svima onima koji u svom svakodnevnom radu moraju koordinirati rad timova i kolega. Svima kojima poslovni uspjeh ovisi o timskoj efikasnosti te uspješnom nošenju s izazovnim situacijama na radnom mjestu.

Cijena seminara

 
Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV. 
  
U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, potvrda o sudjelovanju i ručak.

Više informacija o seminaru i prijavi saznajte na stranicama Poslovnog dnevnika

(I: poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se