TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar - Financije za nefinancijaše

BIZZDOGAĐANJA
23.5.2017. 8:07:55

Seminar - Financije za nefinancijaše
Aktualni turbulentni uvjeti poslovanja primoravaju poslovne subjekte da se kontinuirano, dovoljno brzo i sveobuhvatno prilagođavaju tržišnim uvjetima i optimiziraju poslovanje. 

Saznanja o tome „gdje se nalazimo" (analize) u odnosu na „gdje smo bili" (rezultati prethodnih razdoblja) i „gdje smo se uputili" (planovi) omogućit će razvoj kreativnosti i time prepoznavanje novih prigoda i ključnih područja za unaprjeđenja. 

To se u najvećoj mjeri postiže kroz razvoj kompetencija ljudi i njihovu transformaciju: od sagledavanja dijelova prema sagledavanju cjeline; od percepcije da su bespomoćni objekti do percepcije da su aktivni su-kreatori stvarnosti; od reagiranja na sadašnjost prema kreiranju budućnosti; od razumijevanja linearnih uzročno-posljedičnih veza prema sagledavanju međusobnih odnosa; od pojedinačnog prema zajedničkom mišljenju.
 
Pri tome se poseban se fokus, neovisno o radnom mjestu, usmjerava na usavršavanje i širu primjenu znanja iz ekonomike poslovanja. 
 
Pravilno bilježenje podataka u dobro strukturirane evidencije i aplikacije, njihovo očitavanje i vrednovanje poslovanja financijskim pokazateljima, uspoređivanje s najboljima i konkurentima, razumijevanje i uravnoteženo upravljanje odnosima sa svim dionicima, upravljanje novčanim tokom, upravljanje financijskim rizicima, upravljanje troškovima procesa i resursa te ulaganjima, sve su to elementi financijsko-računovodstvenog poslovanja.

Mjesto i vrijeme održavanja predavanja i radionica: Hypo EXPO XXI, Slavonska avenija 6, Zagreb, 1. - 2. lipnja, od 09:00 do 16:00.

Cilj seminara:

Polaznike upoznati s teorijskim i pravnim okvirom financijsko-računovodstvenog poslovanja, dobrim praksama i standardima, izvještajima i evidencijama, te upravljačkim i operativnim alatima i tehnikama iz područja financija i računovodstva koje se koriste pri optimizaciji poslovnih procesa i unaprjeđenju efikasnosti.

Ciljna skupina polaznika:

Seminar je namijenjen poduzetnicima, visokom i srednjem managementu, kontrolerima, računovođama i financijašima.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara
2.290,00 kn + PDV

Promotivna cijena seminara za uplate do 24. svibnja
1.990,00 kn + PDV


(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se