TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar - "Javna nabava za ponuditelje"

BIZZDOGAĐANJA
1.6.2017. 9:07:37

Seminar -  Javna nabava za ponuditelje
Ponuditelji trebaju znati protumačiti sva nova pravila, posebice zahtjeve naručitelja u dokumentaciji o nabavi i najvažnije: ispravno ispuniti i predati Jedinstvenu europsku dokumentaciju o nabavi (engl. European Single Procurement Document - ESPD). Za ponuditelje je važno da su upoznati s novim zakonskim rješenjem koje obvezuje naručitelje na provođenje prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima koje se objavljuje na internetskim stranicama naručitelja. 

Ta obveza postoji uvijek prije pokretanja otvorenog i ograničenog postupka radova, a za nabavu roba i usluga u slučaju nabava velike vrijednosti. Nakon provedenog savjetovanja naručitelji su obvezni izraditi izvješće i objaviti ga na vlastitim internetskim stranicama. Tako se daje prilika potencijalnim ponuditeljima da prije objave postupka reagiranju na eventualne nepravilnosti i nelogičnosti u dokumentaciji o nabavi, čime se smanjuje rizik kasnijeg ulaganja žalbe na odredbe dokumentacije o nabavi. 

Seminar ima svrhu dati prikaz najvažnijih i ključnih promjena u sustavu javne nabave te dati praktičnu uputu naručiteljima i ponuditeljima kako ispravno postaviti dokumentaciju o nabavi, kako ispravno protumačiti uvjete naručitelja iz dokumentacije o nabavi i ispuniti ESPD obrazac. 

Mjesto i vrijeme održavanja seminara: Hotel Sharaton, Zagreb, 8. lipnja, od 9:00 do 16:30 sati.

Namjena
Seminar je namijenjen predstavnicima javnih naručitelja i sektorskih naručitelja (zaposleni u državnim tijelima - ministarstvima, državnim uredima, jedinicama lokalne samouprave, ustanovama, državnim poduzećima i sl.), kao i velikim gospodarskim subjektima te srednjim i malim poduzetnicima, odnosno ponuditeljima.

Način realizacije
Predavanje s PP prezentacijom, prikaz određenih odredbi Zakona, upute za praktičnu primjenu izmjena i radionica.

KOTIZACIJA
1390,00 + PDV


(I:mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se