TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar - "Kako izbjeći dvostruko oporezivanje"?

BIZZDOGAĐANJA
25.5.2017. 8:44:12

Seminar -  Kako izbjeći dvostruko oporezivanje ?
Dvostruko oporezivanje se javlja kao problem u međunarodnoj razmjeni proizvoda i usluga i to kada rezident jedne države prima dohodak ili dobit iz druge države, a pri čemu obje države u skladu s vlastitim poreznim zakonodavstvom imaju pravo oporezivati dohodak ili dobit. Kako biste uspješno planirali novčane tokove i ostvarili dobre poslovne rezultate bitno je poznavanje odredbi Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.

Kako dvostruko oporezivanje ne bi dovelo do dodatnih poreznih opterećenja i nejednakosti među poslovnim subjektima države ovu pojavu nastoje otkloniti međunarodnim ugovorima o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, a Republika Hrvatska trenutno u primjeni ima 60 ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.
Iznimno je bitno pratiti novosti koje se odnose na primjenu ovih ugovora, a sukladno tome u suradnji s vrhunskim stručnjakom za Vas smo organizirali seminar:

Vrijeme i mjesto održavanja: 13.lipanj 2017. od 9:00 d0 13.30h, Hotel The Westin

Predavačica: Ksenija Kramar, dipl.oec., ovl.rev.

Kome je seminar namijenjen?

Voditeljima i djelatnicima računovodstva, financija, nabave i prodaje, svima koji dobro poznaju propise iz područja međunarodnog oporezivanja i žele saznati novosti koje se odnose na primjenu Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, ali i onima koji žele naučiti primijeniti odredbe tih ugovora o oporezivanju dobiti i dohotka.

Sudjelovanjem na seminaru ćete:

  • Doznati kakav je zakonski okvir vezan uz primjenu Ugovora o dvostrukom oporezivanju
  • Saznati sve o prebivalištu, boravištu i rezidentnosti
  • Upoznati se s pojmovima ekonomskog i pravnog dvostrukog oporezivanja
  • Biti upućeni u detalje poreza po odbitku i poreza po dohotku
  • Postaviti konkretna pitanja vrhunskom stručnjaku za ovo područje i razmijeniti iskustva s kolegama.

CIJENA KOTIZACIJE
1690,00 KN + PDV


(I:profitiraj.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se