TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar "Konsolidacija financijskih izvještaja"

BIZZDOGAĐANJA
10.7.2017. 9:15:00

Seminar  Konsolidacija financijskih izvještaja
Konsolidacija općenito predstavlja poslovno spajanje i u stvari je računovodstveni postupak kojim matica na temelju većinskog udjela u vlasništvu sastavlja i prezentira konsolidirane financijske izvještaje eliminacijom unutar grupnih prihoda i rashoda, potraživanja i obveza iz pojedinačnih financijskih izvještaja povezanih poduzeća koja se nalaze u ovisnom položaju. 

Znate li provesti konsolidaciju i sastaviti konsolidirane financijske izvještaje? Ako niste sigurni da znate ili imate određene dvojbe pridružite nam se na edukaciji i prođite s nama kroz proces konsolidacije.

Mjesto i vrijeme održavanja seminara: Zagreb, 13. srpnja od 9:00h.

Edukacija je namijenjena menadžerima računovodstva i financija, svima koji rade na poslovima računovodstva i financija te plana i analize, kontrolinga, interne i eksterne revizije. 
 
Radionica se temelji na praktičnim primjerima i vježbama putem kojih ćete se upoznati sa konceptima poslovnih spajanja, definicijom povezanih osoba, računovodstvom poslovnih spajanja, metoda mjerenja troška ulaganja i sastavljanjem konsolidiranih financijskih izvještaja.

KOTIZACIJA
1499,00 KN + PDV(I:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se