TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar "New Product Development"

BIZZDOGAĐANJA
26.6.2017. 8:38:35

Seminar  New Product Development
Poslovna akademija predstavlja vam seminar „New Product Design, Innovation and Development Process (Analytics for Decision Making)"  kojeg će održati dr.sc. Carlos M. Rodriguez, 3. i 4. srpnja 2017. u Zagrebu.

Danas više nego ikad, tržišno natjecanje se bavi novim konceptima, boljim značajkama, boljim funkcijama, jedinstvenim iskustvima korisnika, emocionalnim vezama i konačno boljom korisničkom vrijednosti. 

Uspjeh proizvoda ovisi o čimbenicima kao što su: duboko razumijevanje potrošačkih potreba, blisko praćenje tržišnih trendova, primjena strategija segmentacije, dizajn višenamjenskih timova, upravljanje kreativnim procesima, dizajnom vrhunskih proizvoda itd.

Po završetku programa sudionici će moći

Procijeniti stratešku ulogu inovacija i istraživanja i razvoja te njihovu međusobnu povezanost u konkurentnom pozicioniranju organizacije i njihov utjecaj na nove napore u razvoju proizvoda. Identificirati mogućnosti proizvoda, uravnotežiti portfelj projekata i mapirati tehnologije.

Analizirati osnovna načela, koncepte i alate u području dizajna i razvoja proizvoda. Diskutirati o sustavu generiranja koncepata i tehnikama koje se koriste za generiranje koncepata proizvoda i uključivanje kupaca u uvide za potencijalne dizajne proizvoda.

Primijeniti postupak generiranja i odabira koncepta. Identificirati i testirati koncepte proizvoda. Raspraviti kako prevesti zahtjeve kupaca u specifikacije proizvoda i različite mehanizme kako biste smanjili rizik od neuspjeha novog proizvoda.

Identificirati kritične aspekte organizacije koja podržavaju nove inicijative za razvoj proizvoda.

Kome je seminar namijenjen?

  • Voditeljima dizajna i razvoja novih proizvoda / usluga.
  • Proizvodnim menadžerima, menadžerima usluga i upraviteljima robnih marki.
  • Marketing direktorima, marketing menadžerima.

Pregled seminara

Seminar je strukturiran kao dvodnevni poslijepodnevni program. Metodologija uključuje predavanja, rasprave, timski rad i iskustvene vježbe. 

Sudionici imaju koristi od diskusije i dijaloga koji dopuštaju kritičko razmišljanje i razmjenu perspektiva. Dinamika učenja uključuje vježbe temeljene na problemima pa će sudionici steći praktično iskustvo s metodama dizajna proizvoda, analitičkim alatima i metodama procjene.

KOTIZACIJA
Cijena programa je 2.000,00 kuna + PDV

Broj mjesta na seminaru je ograničen. Rok za prijavu je 26. lipnja 2017. 

Radni jezik seminara je engleski. Broj mjesta na seminaru je ograničen.


(I:profitiraj.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se