TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar - "Upravljanje projektima po PMI metodi"

BIZZDOGAĐANJA
31.5.2017. 8:53:36

Seminar -  Upravljanje projektima po PMI metodi
Danas se gotovo sav konkurentni rad u organizacijama odvija kroz projekte i uspješnost organizacije uvelike ovisi o znanjima i vještinama voditelja projekata. Kroz ovaj seminar polaznici će se upoznati s temeljnim pojmovima vezanim za projekt i upravljanje projektima, planiranje projekta te značaj projektnog managementa za poslovno planiranje i upravljanje u organizacijama.
 
Predavanja su koncipirana prema PMI metodologiji. PMI je vodeća svjetska neprofitna udruga koja se bavi upravljanjem projektima.

Mjesto i vrijeme održavanja seminara: KRAŠ Auditorium, KRAŠ d.d., Zagreb, 8. i 9. lipnja, od 9:00 do 16:00 sati.

Polaznici će se upoznati s fazama životnog ciklusa projekata te osnovnim procesnim grupama upravljanja projektima (procesi pokretanja, planiranja, izvršenja, kontrole te zatvaranja projekta). 

Također, kroz ovaj seminar polaznici će imati priliku upoznati se s pojedinim specifičnim znanjima upravljanja projektima prema vodiču PMBOK, kao što su upravljanje vremenom, troškovima, integracijom, opsegom, kvalitetom, ljudskim resursima, dionicima, nabavom za potrebe projekta, komunikacijama i projektnim rizicima. 

Seminar se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Praktična nastava izvodit će se kroz tematske radionice i vježbe u grupama.

Cilj seminara

Cilj seminara je stjecanje osnovnih znanja iz područja upravljanja projektima. Polaznici će se upoznati s pojmovima i terminologijom koja se koristi kod upravljanja projektima. Nastava je usmjerena na stjecanje stručnih znanja potrebnih na različitim razinama projektne odgovornosti. Znanja koja se stječu kroz ovaj seminar su usmjerena na upoznavanje polaznika sa suvremenim metodama i tehnikama za planiranje i upravljanje projektima u svakodnevnom poslovanju.

Ciljna skupina polaznika

Seminar je namijenjen prvenstveno voditeljima projekata i članovima projektnih timova, ali i svima onima koji se žele upoznati s područjem upravljanja projektima.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara
2.490,00 kn + PDV

Promotivna cijena za uplate do 1.lipnja
2.190,00 kn + PDV


(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se