TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar "Upravljanje projektnim rizicima i nabavom"

BIZZDOGAĐANJA
11.4.2017. 8:33:20

Seminar  Upravljanje projektnim rizicima i nabavom
U okviru ovog modula polaznici se upoznaju s procesima vezanim uz upravljanje rizicima, kvalitativna i kvantitativna analiza rizika, matrica vjerojatnosti i utjecaja, analiza očekivane novčane vrijednosti te strategija odgovora na rizike. Zatim procesi upravljanja nabavom na projektu, planiranje nabave, provođenje i kontrola te zatvaranje nabave.
 
Također polaznici će se detaljno upoznati s konceptom i prijavom PMP certifikacijskog ispita.
 
Polaznici izrađuju samostalno, u manjim grupama: matrica vjerojatnosti i utjecaja rizika, analiza očekivane novčane vrijednosti – primjer, izvještaji – primjer.

Mjesto i vrijeme održavanja predavanja i radionica: KRAŠ Auditorium, KRAŠ d.d., Ravnice 48, Zagreb, 26. travnja od 09:00 do 16:00h.

Cilj seminara:

Cilj ovog modula je upoznati polaznike sa specifičnim područjima znanja vezanim uz upravljanje rizicima i nabavom projekta te konkretnim procesima koji su sastavni dio tih područja.

Nakon predavanja prolaze se primjeri ispitnih pitanja iz predmetnog područja kako bi polaznici dobili uvid u format i sadržaj certifikacijskog ispita.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara
1.590,00 + PDV

Promotivna cijena za uplate do 19. travnja
1.390,00 + PDV


(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se