TRAŽIŠ? NAĐI.

Steknite certifikat za usluge aktivnog i pustolovnog turizma

BIZZDOGAĐANJA
27.2.2019. 8:51:46

Steknite certifikat za usluge aktivnog i pustolovnog turizma
Hrvatska gospodarska komora pokrenula je ciklus dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK), koja će se održavati po županijskim komorama.

Naime, prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su istom se prilagoditi najkasnije do 3. prosinca 2019. godine.

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje određenih aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama HGK- Sektor za turizam.

Radionica za područje Istarske županije održava se u Puli 12. i 13. ožujka 2019. Mjesto održavanja je Županijska komora Pula, Cararrina 5 (kontakt – Ticiana Trošt Kožljan, 052 378 140, ttrost(at)hgk.hr)

Preuzmite program radionice sa satnicom predavanja

Prijava se vrši online popunjavanjem obrasca. Nakon online prijave, treba uplatiti odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije. 

Cijena za tvrtke članice HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju. Prilikom uplate treba navesti sljedeće:

OPIS PLAĆANJA: Edukacija Pustolovni turizam PU
IBAN: HR1423400091100241295
MODEL:HR00
POZIV NA BROJ: 2493730-162-2019

Rok za prijavu je 05. ožujka 2019. godine.

(I: obrtnici-pula.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se