TRAŽIŠ? NAĐI.

Sutra započinje 20. Obrtnički sajam Istre

NOVOSTI
11.10.2017. 13:17:46

Sutra započinje 20. Obrtnički sajam Istre
Ovogodišnji Obrtnički sajam Istre održava se od 12. do 15. listopada na parkiralištu Karolina u Puli, a na njemu će izlagati čak 118 izlagača.

Obrtnički sajam Istre značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji - mjesto za sve one koji žele biti konkurentniji, za one koji žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovne partnere i korisnike usluga. 

Na sajmu će izlagati obrti, poduzeća, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te komore, udruženja, zadruge i udruge, a organizirano je nekoliko predavanja i okruglih stolova.

Posjetitelji sajma imat će priliku upoznati priče, proizvode i usluge raznih obrtnika iz Istre. Kao i svake godine, ponuda je šarolika - od kolača i meda, čarapa i papuča, preko ručno rađenih proizvoda od drva i keramike do metalne galanterije, vrata i kamina.
Sve proizvode možete degustirati, razgledati i kupiti, a izlagači će vam rado odgovoriti na sva pitanja.

U četvrtak, u 11:00 sati održat će se svečano otvorenje uz zabavni program, a sajam možete posjetiti svakim danom do subote od 10:00 do 20:00 sati te u nedjelju od 10:00 - 17:00 sati.

Ulaz na sajam je besplatan.

eIstra.info također je pronašla svoj kutak na ovogodišnjem sajmu. Za sve posjetitelje smo pripremili zanimljivu nagradnu igru s mnogo nagrada, a za poduzetnike pripremamo posebna iznenađenja! :)
 
Vidimo se na eIstra.info štandu!

Program

Četvrtak, 12.10.2017.

11,00 Svečano otvaranje sajma
14,00 Okrugli stol „Kako riješiti problem nedostatka radne snage?" (uz poseban poziv)

Petak, 13.10.2017.

18,00 Predavanje „Bespovratna sredstva za poljoprivredu, ruralni turizam, proizvodne i uslužne djelatnosti (za obrtnike i poduzeća), te energetsku učinkovitost "Eurokonzalting" Pula
Obrtnički dom Pula, Svete Felicite 5A, Pula

Nedjelja, 15.10.2017.

12,00 – 14,00 Znakovi kvalitete Hrvatske gospodarske komore „Hrvatska kvaliteta" i „Izvorno hrvatsko" – informiranje o postupku stjecanja znakova štand HGK –Županijske komore Pula

16,00 Podjela priznanja i nagrada najuspješnijim izlagačima

17,00 Zatvaranje 20. Obrtničkog sajma Istre
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se